شاید چون شوهره نذاشته بره بیرون ارتباطش با دعانویس قطع شده !
ممکنه.چه زنه خری بوده ولی شوهرت خونه ماشینو به نام تو کنه چی به اون میرسیده جز...
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
میگم یعنی ب حرف اون گوش نکرداون گفته بود بده خونه ماشینو اما طلاقش بده خودم وکیل بیارم ؟اما وقتی لو ...
اگ میخواست طلاقت بده بنامت نمیزد اقایون وقتی ی زنو نخوان همینجوری رهاش میکنند و براشون هیچی مهم نیست اون زنه هم بیماره خدا کمکش کنه شفا پیدا کنه تا زندگی بقیه رو به گند نکشه
یکی میشناختم زنش با چند نفر دیگه هم بود حتی زنشو تو خونه دیده بود با کسی اما بازم طلاقش نداد تازه به کسایی که پشت سر زنش حرف میزدن فحش میداد میگفت همش
شایعه ی برین زن و دخترای خودتونو جمع کنین کل محل میدونستن وقتی شوهرش نیست خونشون پاتوقه
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏  یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭