dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 عنوان دوخت و دوز 68 بازدید | 9 پست خانمای گل من یک ماهه شروع کردم خیاطی و دمی قابلمه.دستگیره های مختلف.نظم دهنده کشو .دستکش فر.پیشبند .کیف لقمه مدرسه ووووووخیلی چیزای دیگه میدوزم ممنون میشم اگه بتونین خرید کنید ازم و توی ایتا کانال دارم اگه خواستین آی دی بدم تا عضو بشین عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴ 1403/06/11 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 کیف لقمه رویه تترون بین کار مشما داخل کار تترون زیپ قیمت ۴۵ عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
زکیهههههه عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 66 سلام عزیزم منم تو خونه کارای بافتنی و نمددوزی انجام میدم .خوشحال میشم تو کانال روبیکام عضو بشین @dastsazhaye_ziba
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 دستگیره لایه رویه و زیری تترون بین کار پشم شیشه کوبیده شده روی کار تصویر قیمت جفت۶۰ عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 سلام عزیزم منم تو خونه کارای بافتنی و نمددوزی انجام میدم .خوشحال میشم تو کانال روبیکام عضو بشین @das ... https://eitaa.com/dokhtdozzibaاین هم کانال من در ایتا ممنون میشم عضو بشین عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 کیسه سبزی متوسط آستر .مشما .و پارچه تترون .و تصویر قیمت ۹۰ عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 این لینک درستشه https://rubika.ir/dastsazhaye_ziba 👌 عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 دستگیره سایز ۲۰در ۲۰قیمت جفت ۴۰ عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 کسانی که تمایل دارن ازم حمایت و خرید کنن میتونن توی ایتا و روبیکا بهم پیام بدن روبیکا @Ashpazikhonegiiایتا @dokhtdoozzibaتنوع تصویر ها زیاده تنوع پارچه هم هست عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴