2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون شرکت محصولات پوست و مو کار میکنم و پودر گندم داریم که میگن بدین برای چاقی صورت اما باور ...

سلام  یعنی بدن هم چاق میکنه یت فقط صورت رو ؟؟ من از عطاری گرفتم نگفت برا چاقی هست ازتوگوگل زدم میگن مفیده ‌و...

عزیزم ممنون شرکت محصولات پوست و مو کار میکنم و پودر گندم داریم که میگن بدین برای چاقی صورت اما باور ...

سوالم اینه چ دارویی میریزن که صورت زود چاق میکنه ؟ وروش مصرف چطوره

سلام یعنی بدن هم چاق میکنه یت فقط صورت رو ؟؟ من از عطاری گرفتم نگفت برا چاقی هست ازتوگوگل زدم میگن ...

من برای امتحان برای مادرم دادم ۵کیلو تو یه دوره ۱ماهه چاق شد اما صورتش خیلی خیلی کم تغییر کرد خیلی کم که بزور حس میشد بدنش چاق شده بود

مممممم
واقعا اسمش چیه ؟ واینکه عوارض نداره

اسمش همون پودر جوانه گندمه تو شرکت ما هست 

نه هیچ عوارضی ندارع مادرم ۵ماه پیش استفاده کرده هیچ علائمی نداشته و برگشت هم نخورده همون‌طور بدنش پر مونده

مممممم
چند دوره باید مصرف کرد

مادرم ۱دوره استفاده کرد ۵کیلو اضافه کرد بستگی داره کی رازی باشی دیگه مثلا برا یکی ۱۰کیلو اضافه کردنی بهتر میشه برا یکی ۵کیلو برا یکی ۱۰کیلو که اونم بیشتر خواستنی طبیعتاً باید چندتا دوره هم استفاده کنی اما من به چشم ۱دوره ۵کیلو اضافه کردن و دیدم و برای همه ۵کیلو رو تو یه دوره تضمین صددرصد میدم

مممممم