2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا راهنماییم کنین خیلی مهمه برام🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 41 پست
چون این علایم می‌تونه از تخمدان پلی کیستیک یا عفونت اداری باشه چون من هرروز اینارو میبینم بخاطر شغلم

عفونت ادراری ندارم وکیست تخمدان و یه ماه پیش رفتم سونو واژینال گفت همه چیت اوکیه فقط یه کوچولو فیبرم داری ک مشکلی نیستش بیشتر حس میکنم بخاطر اینکه پریود نمیشمه چون سینه هامم حساس شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت ادراری ندارم وکیست تخمدان و یه ماه پیش رفتم سونو واژینال گفت همه چیت اوکیه فقط یه کوچولو فیبرم ...

آخه پریود نشدن دلیل داره معمولا چند روز قبل پریودی خانما این علایمودارن..ولی اگر هرماه عقب میافته پیگیری میخواد..تهران مرکز اکبرآبادی عالیه

برو اورژانسی آزمایش بده بچه اولت چیه

کجا باید برم؟؟بچه اولم چون دیر نشون داد رفتم دکتر خیر ندیده بچمو کیست دید قرص جلوگیری اشتباهی بهم داد تو اون زمان پیاده رویم میکردم بچم سقط شد 

آخه پریود نشدن دلیل داره معمولا چند روز قبل پریودی خانما این علایمودارن..ولی اگر هرماه عقب میافته پی ...

نه من منظمه پریودیم تهش سه روز عقب جلو ولی بیشتر دقیق میشم این ماه اینطوری شدم ماه پیشم خونریزی داشتم بدون درد وخیلی کم پرسیدم گفتن احتمال لانه گذینیه

نه من منظمه پریودیم تهش سه روز عقب جلو ولی بیشتر دقیق میشم این ماه اینطوری شدم ماه پیشم خونریزی داشت ...

تولانه گزینی بیشتر شبیه لکه بینی است..ولی درد داره مثلاً از ده نمره درد میشه5