2777
2789

من و شوهرم و پسرم اخر مرداد سفر رفتیم استانبول ، بعد در نبود ما تو باغ پدر شوهرم همه ی خانواده ی شوهرم جمع شدن جاریم پشت سر من گفته ترکیه دیگه سفر رفتن داره ترکیه یه قدیمه ادمه😏 بعد به همشون گفته از الان بگم همتون باید لباس رنگ تیره بخرید هیچکی حق نداره تو عروسیم لباس رنگ روشن بپوشه ....حالا عروسیشم سال بعده ها ..

اینو مادرشوهرم بهم گفت هر کسی زیبایی خودشو داره جاریت سبزه ی بانمکه ، توهم پوستت خیلی روشنه تیره بهت خیلی میاد از الان به فکر لباس تیره باش 

من خیلی بهم بر خورد یعنی چی تز رنگ لباس داده 

من میخواستم واسه عروسیش رنگ سرخابی بگیرم الان این رنگ روشنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به جاریت ندارم ولی اونی که حرفشو رسونده به گوشت از همه فتنه تره

حرف سفرو دختر عمم به گوشم رسوند با جزییات لباس اما سر بسته در مورد رنگ لباس مادرشوهرم گفت منم هیچی نگفتم خندیدم گفتم کو تا عروسی 

رنگ سبز بپوش بهت میاد

سبز تیره خوشم نمیاد انگار ادم سیده ، بعد جدیدا مد شده بهش میگن سبز پولداری🤔 بیشتر تو ماسه گلبهی و سرخابی و مرجانی و گوشتی دوست دارم برای جشن عقدمم گلبهی پوشیدم حتی برای حنابندونمم ابی نیلی خریدم 

چه لوس و پررو شدن عروسا!!!به شما چه مهمون چه رنگی می‌پوشه !!همین که سفید نپوشید کافیه

دقیقا ، بخدا تو عروسیم نصف دخترا صورتی بودن حتی ١٤ساله اینا عروسکی پف دار پوشیده بودن خب معلومه کی عروسه