2777
2789
عنوان

بچه ننه ترین مردان متولد چه ماهین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 60 پست
اینکه مغرورن درسته؟ میشه بیشتر ازشون بگی

ببین نمیشه گفت مغرور. بیشتر خود بزرگ بین هستن. نباید زیاد رو داد بهشون از طرفی هم نباید باهاشون شمشیر رو از رو ببندی. یچیز فی ما بین این دوتا. خیلیم دوس دارن گل سر سبد محاف و خانوادشون باشن. اگه این غریزه شون کنترل نشه خیلی رو مخ میشن‌ . آدمای ایراد گیر هم هستن. برای اینکه کمتر ازت ایراد بگیرن باید پیش دستی کنی خودت ازشون ایراد بگیری 😅😅😅ولی اخلاقای خوبم زیاد دارن اینکه آدمای منطقی ای هستن یا حداقل سعی میکنن که باشن. بنابر این میتونی از در منطق و آرامش باهاشون وارد شی و حرفاتو به کرسی بنشونی. آدمای سرسخت و تلاشگر و هدفمند هستند. به پارتنرشون خیلی توجه مسکنن و احساسات طرف مقابل خیلی براشون اهمیت داره. اوایل بچه ننه بعدا اگه روش کار کنی میشن زن ذلیل ب تمام معنا. خوش فکر هستن و وااااقعا توانمند . به عنوان یک زن میتونی کاملا بهشون تکیه کنی چون به معنای واقعی مردن و قوی

ببین نمیشه گفت مغرور. بیشتر خود بزرگ بین هستن. نباید زیاد رو داد بهشون از طرفی هم نباید باهاشون شمشی ...

اینکه میشه بهشون تکیه کرد واقعا قبول دارمممم👏

ولی اینکه اهمیت میدن ب پارتنر شون و احساسات براشون مهمه نه اصلا خیلی مغرور و خودخواهن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیشه گفت مغرور. بیشتر خود بزرگ بین هستن. نباید زیاد رو داد بهشون از طرفی هم نباید باهاشون شمشی ...

و آدم های زیادی خواهی ان یعنی طمع زیاد دارن به کم قانع نیستن 

درسته؟ 

و خیلی تیپ براشون مهمه

اینکه میشه بهشون تکیه کرد واقعا قبول دارمممم👏ولی اینکه اهمیت میدن ب پارتنر شون و احساسات براشون مهم ...

چی بگم والا. من ۵.۶ مورد دی ماهی دیدم همشون به احساسات طرف مقابل اهمیت میدادن. 

از چه زنایی خوششون میاد؟

فکر کنم زنایی که درکشون کنن. مخصوصا اگه همه باهاش مخالفن تو موافقش باشی. مثل خودش منطق داشته باشی. جلوی پیشرفتشو نگیری. باهاش پایه باشی. (این مورد رو شوهر من داره نمیدونم بقیشونم اینجورین یا نه ولی زن خوش سلیقه و کدبانو و تمیز خیلی بهشون آرامش میده). 

شخصیت بی ثباتی هم دارن شهریوری ها. درسته ؟؟؟ ازینا ک باد هر طرف بوزه همون ورین

افرین زدی تو خال متنفرم از مردهای شهریوری ..‌‌‌‌‌‌‌‌شوهر خودم مهرماهی ....اما هرچی تو زندگیم مرد شهریوری دیدم  بدرد نخور هستند