2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

136 بازدید | 20 پست

سلام من هفته 23 هستم تو هفته 12 آزمایش چکاپ کامل دادم قند ناشتام 103 بود آیا امکان داره به دیابت بارداری مبتلا بشم؟هیچکدوم از علائم دیابت بارداری رو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین طور بودم. قند ناشتام 100 بود ولی با پودر قند بالا نمیرفت.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بله عزیزم من کمتر از این بودم و دیابتی شدم و انسولینی....شما انشالله با رژیم پایین میاد قندت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله عزیزم من کمتر از این بودم و دیابتی شدم و انسولینی....شما انشالله با رژیم پایین میاد قندت

از همون روز جواب آزمایشو گرفتم مصرف مواد قندیم خیلی کم شده امکانش هست دیابت نگیرم؟

از همون روز جواب آزمایشو گرفتم مصرف مواد قندیم خیلی کم شده امکانش هست دیابت نگیرم؟

اگه رعایت کنی بله.... فقط مواد قندی نیست که مواد نشاسته ای مثل برنج هم کم زباید بخوری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
سلام عزیزم.خوبی..نی نی خوشکلت خوبه؟ دوباره آز دادم.دکتر گفت باید بستری بشی..واقعا اوضام وخیمه طبق ا ...

سلام عزيز دلم خوبي؟

وخيم نميشه گفت ولي رنج تا ١٤٢ هست و جواب شما بالاي ١٤٢ هست يعني از حد مجاز بالاتره .

بهتره تحت نظر باشي عزيز دلم ولي نگران نباش 😘

انشالله كه به سلامتي اين دوران هم ميگزره عزيزم 💖

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️