2777
2789
عنوان

کاش بتونم یکم گریه کنم

87 بازدید | 18 پست

کاش بتونم گلایه کنم از خودم از مامانم بابام داداشم عموهام بابابزرگم دوستام

هرکی که روح روانم اسیب زد

بعد اروم بخوابم و بمیرم

خدایا چطوری ازت گلایه کنم خدایا اخرش چی خدایا اخه چی بگم بهت ک منم هستم اینگار سالهاست همو فراموش کردیم😭😭😭🖤🖤از پدرمادرم تاابد گلایه دارم ک باعث شدن همه تو زندگیم دخالت کنن باعث شدن روانی بشم باعث بشن تو نوجونیم یه افسرده گوشه گیر بشم

ک بعد از گذشت ۱۰سال خوب نشدم

اخه مگه گناه چیو پس میدیم😭😭😭گناه خودخواهی دیگرانمو

چرا دیگه حتی گریمم نمیاد چرا حتی دیگه دوس ندارم با کسی حرف بزنم 💔🖤😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم ولی هنوز نرفتم خونم شاید بمیرم هیچوقتم نرمدیگه هیچ صبری ندارم مگه چقد کشش دارم

خدا نکنه بمیری گلم 

اذیت خودت نکن فدات دنیایی که آخرش مرگه به چه درد میخوره مگه همه نمیریم زیر خاک آخرش 

مادروپدرت چی ازت میخان چرا دخترشون رو اذیت میکنن آخه نوشتی لیسانس داری دختر تحصیل کرده ای هستی حیفه اذیت بشی عزیزم به جوانی ات رحم کن گلم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
خدا نکنه بمیری گلم اذیت خودت نکن فدات دنیایی که آخرش مرگه به چه درد میخوره مگه همه نمیریم زیر خاک آخ ...

من حتی بچم بیارم بچم فوق لیسانسم باشه بازم تو اب خوردنمم یه حرف سرد و دخالت میکنن

کاش از این شهر برم😭

اره ولی میگن هیجااااا باهاش نرو مگه ما ابرو نداریم😐حتی به تلفنی حرف زدنمم گیر میدن

این دوران تموم میشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اره ولی میگن هیجااااا باهاش نرو مگه ما ابرو نداریم😐حتی به تلفنی حرف زدنمم گیر میدن

چه چیزهایی خدایا می‌شنوم 

مگه شوهرت نیست اخه 

خب عقد کردی نامحرم نیستی که آبرو چیه 

واقعا افسرده ات کردن کاش زودتر عروسی میکردی میرفتی سرخونه زندگیت تا روانیت نکردن 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

با همسرت چطور آشنا شدی

خانوادت راضی ب این وصلت بودن؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چه چیزهایی خدایا می‌شنوم مگه شوهرت نیست اخه خب عقد کردی نامحرم نیستی که آبرو چیه واقعا افسرده ات کرد ...

اصلا نامزدمم بود عقد نبودیم خب باید میربتیم بیرون حرف میزدیم با خلق خوی هم اشنا میشدیم

الان دخترا با دوس پسراشون روزی یه کافن

ولی من ن باید زندان باشم 

اولا بهتر بودن الان گیر میدن 😐

چرا خب راضی نیستن

با همسرت چطور آشنا شدیخانوادت راضی ب این وصلت بودن؟

مامان بابام اره بقیه دخالت میکردن میگفتن ما الیم بلیم ما خیلی از همه سرتریم هرچی خاستگارم برام میومد بقیه میگفتن ما از همه بهتریم رد میکردم

سنتی بود