2777
2789
عنوان

به نظر شما اموات غمگین میشن از زندگی بازماندگان🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 104 پست
این چیزی که شما میگی یه تصوره که درباره اش حرف میزنن مثل هزاران تصوری که راجب مرگ گفته میشه ولی خب ث ...

خوب تو این زندگیت هر چقدر آدم بدی باشی

تاوانش و تو زندگی بعدی پس میدی

وبرعکس هر چقدر خوبی کنی تو زندگی بعدیت خیرش و چند برابر می بینی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
یه چند قسمتی دیدم اون تاپیک خوابم اتفاقا دیدم ولی همچین جواب سوالی پیدا نکردم

اموات از اینکه خانوادش این دنیا غصه بخورن ناراحت میشن . چون روحشون اون دنیا آگاه تر شده . اتفاقا از شادی خونوادشون اونا هم شاد میشن

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو این زندگیت هر چقدر آدم بدی باشیتاوانش و تو زندگی بعدی پس میدیوبرعکس هر چقدر خوبی کنی تو زندگی ...

این درسته

ولی این که زندگی بعدی دقیقا چیه مجهوله

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من میگم شاید پریشان بشن چرا عشق دنیوی بوده یا مهر به خانواده وقتی با نبود اون ها بقیه دارن زندگی میک ...

اخه از گریه و زاری خانواده خیلی ناراحت تر میشن 

اگر فراموش بشن توسط خانواده قطعا ناراحت میشن 

اما اینکه خوشحالی خانواده رو ببینن براشون شادی اوره 

بارها خواب عمومو‌ دیدیم که از گریه های مادر و خواهرش دلخور بود 

یا خیلی از عزیزای دیگه که واقعا از غم خانواده و دوست و رفیقشون بخاطر اونا ناراحت بودن 

:)

ایناشرک هاازمن گفتن بودنگوخداقهرش میاد

من شرک نگفتم اصلا

نه حرف بدی زدم نه به شخصی توهین کردم

به خدا و معصومینش هم به شدت اعتقاد دارم 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اموات از اینکه خانوادش این دنیا غصه بخورن ناراحت میشن . چون روحشون اون دنیا آگاه تر شده . اتفاقا از ...

منظورم شادی که با فراموشی اون شخص فوت شده همراه باشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
دقیقا کسی نمیدونه چه اتفاقی می افتهولی همین تناسخ و یا هی متولد شدن روح دور از ذهنه چون تا جایی که م ...

تناسخ و غیره رو از روی تجارب هایی که وجود داره خیلی بهش مشکوکن مثل مواردی که بچه از خاطرات زندگی قبل حرف زدن پیگیری کردن دیدن درست بوده 

این موارد باعث شک میشه ولی حتی اونام که بهش باور دارن میدونن تناسخ نصیب هر کسی نمیشه 

ولی حرفی که ایشون میزنه یه فکر در حد جرقه ست که طرفدارم زیاد نداره تو دنیا و یه نفر فقط عنوانش کرده ،بعد اینکه اگر اینطور بود ماانسان هایی با اشتباهات و گناهان یکسان تو دنیا نباید داشتیم دیگه چرا پس این همه ادم تو یه زمان یا زمان های متفاوت با یک اشتباه یکسان وجود داره مگه فرار نیست پاکتر بشه !!!!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منظورم شادی که با فراموشی اون شخص فوت شده همراه باشه

خب از اینکه فراموش بسن و هیچ خیراتی دریافت نکنن قطعا ناراحت میشن🥲کاش بعداز مرگمون فراموش نشیم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
تناسخ و غیره رو از روی تجارب هایی که وجود داره خیلی بهش مشکوکن مثل مواردی که بچه از خاطرات زندگی قبل ...

من با حرف های شما موافق ترم

چون زندگی دوباره به شکل حیوانات یا هرچی شبیه این قبول ندارم

ولی اگه اینجوری کاش من تو زندگی بعدی ایم یه درخت سرو باشم

اخه از گریه و زاری خانواده خیلی ناراحت تر میشن اگر فراموش بشن توسط خانواده قطعا ناراحت میشن اما اینک ...

کاش میشد هر وقت خواستی خواب اموات ببینیم

خوب تو این زندگیت هر چقدر آدم بدی باشیتاوانش و تو زندگی بعدی پس میدیوبرعکس هر چقدر خوبی کنی تو زندگی ...

این حرفی که میزنی با حرف اولت تناقض داره تو اولش تصور روح یکسان رو اوردی منم گفتم خب اگه فراره روح همش پاکتر بشه چرا ما انسانهایی با گناهان بکسان داریم مگه فرار نیست پاکتر بشه 

ولی این حرفی که میزنی برای نظریه تناسخه و کلا تو تناسخ اولین که نصیب هر کسی نمیشه (اینو همه میدونن) بعدم اینکه اگر قراره زندگی قبلت متاثر از بدی و خوبی زندگی قبلت باشه فایده یه فرصت دوباره که بهت داده میشه (که به هر کسیم نمیدن) چیه 

اگه فراره تو ج بدی که کردی بدی چه فرقی داره اون ادمی دیگه انگار !!! 

به همون چوب زده میشی پس فرصت دوباره واس چیته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیدونم ولی من هر زمان شدیدا ناراحت و غصه دار باشم و همه درها به روم بسته باشن پدر بزرگ یا مادر بزرگم میان به خوابم و وعده درست شدنش رو میدن یا توی خواب یه چیزی بهم هدیه میدن و درست روز بعدش مشکلم حل میشه انگار طاقت ناراحتی منو ندارن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا اگاه نمیشن به اتفاقات ؟

مرده به یک سری از اتفاقات آگاه می شه اونم اگه وابستگی و علاقه ای به اون شخص و زندگی اش داشته باشه ، اکثرشون درگیر سیر تکاملی اون دنیاشون هستند 

خودت تصور کن اگه یه روز از این دنیا ب ی دلت می خواد خانواده ات مداد زجه بزنند و به خودشون آسیب بزنند یا اینکه ببینی دارند به زندگی شون ادامه می دن و خیالت از بابتشون راحت هست؟

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!