2777
2789

من امروز خیلی درد پ کشیدم،خیلی خیلی،بعد دلپیچه و کمردر‌د و پاهامم تیر میکشید.از شدت درد حالت تهوع داشتم،حس میکردم هرلحظه میخوام بیفتم زمین و چشمم واقعا نمیدید چیزی،یه چیزایی تیره و تار میدیدم اما وحشت کرده بودم،.من فقط خودمو رسوندم خونه افتادم رو تخت. یه کیسه گرفتم دستم بالا اوردم. کم کم بیناییم برگشت.تو این هیری ویری نامزدم زنگ زد و پرسید چرا بهم نکفتی میری‌خونه پدرت؟گفتم حالم خوب نبود یه جور برخورد کرد انگار هیجی نیست من زیادی شلوغ میکنم. وسط حرف‌ قطع کردم و بهش پیام دادم تا وقتی که شعور صحبت کردن نداری دیگه حق نداری باهام حرف بزنی. 

یا رفیق من لا رفیق له

ولش کن بابا بیخیال

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا رفتی خونه پدرت؟ با این حالت اصلا چجوری رفتی؟ خدا رو شکر اتفاقی در خیابان برات نیافتاده! الان ...

از سرکار.اسنپ گرفتم.تو اسانسور گفتم الانه که از حال برم.شانس من هیچکس خونه نبود یه لیوان اب بدن دستم

یا رفیق من لا رفیق له
از کجا رفتی خونه پدرت؟ با این حالت اصلا چجوری رفتی؟ خدا رو شکر اتفاقی در خیابان برات نیافتاده! الان ...

عقدیم همیشه میگیم امشب بریم خونه پدرم یا خونه پدرش…

یا رفیق من لا رفیق له

ببشتر مشکلات ما از حرف نزدنه 

همین امشب من خودمو یه ساعت خوردم 

تهش همین ده دقیقه پیش تصمیم گرفتم بیدارش کنم و ازش بپرسم😑😪 

این کارم کردم 

الان انقدر دلم آروم شده 

اگه این کارو نمیکردم تا صبح خودمو میخوردم تهش صیح دعوامون میشد...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببشتر مشکلات ما از حرف نزدنه همین امشب من خودمو یه ساعت خوردم تهش همین ده دقیقه پیش تصمیم گرفتم بیدا ...

من بهش گفتم چشمم نمیدید میگه مگه میشه.میگم حالم بده میگه مگه میشه.دختره ۱۰-۱۱ پ میشه اینقدر ادا نمیاد. خیلی بیشعوره

یا رفیق من لا رفیق له
در جریان بود حالت بده ؟!شاید فکر نمی‌کرد اینقدر حالت بده حالا فعلا استراحت کن بعدا سر فرصت باهاش حرف ...

همکاریم با نامزدم واحدهامون فرق میکنه.

ظهر دید منو گفت چرا اینقد رنگت پریده.گفتم درد پی‌ام اس.گفت ای بابا خستم کردی.منم وقتی از سرکار زدم بیرون بهش نگفتم میرم خونه پدرم. و نمیرم خونه پدرش.

یا رفیق من لا رفیق له
تو عقد باید بری خونه بابات دیگه دس کجا باید بری؟؟؟؟جایی ک هنوز خونته و ازش بیرون نیومدی،.ببخش ولی نا ...

قرار بر این بود باهم بریم خونه پدرش. ولی من اسنپ گرفتم رفتم خونه پدرم

یا رفیق من لا رفیق له