من امروز خیلی درد پ کشیدم،خیلی خیلی،بعد دلپیچه و کمردرد و پاهامم تیر میکشید.از شدت درد حالت تهوع داشتم،حس میکردم هرلحظه میخوام بیفتم زمین و چشمم واقعا نمیدید چیزی،یه چیزایی تیره و تار میدیدم اما وحشت کرده بودم،.من فقط خودمو رسوندم خونه افتادم رو تخت. یه کیسه گرفتم دستم بالا اوردم. کم کم بیناییم برگشت.تو این هیری ویری نامزدم زنگ زد و پرسید چرا بهم نکفتی میریخونه پدرت؟گفتم حالم خوب نبود یه جور برخورد کرد انگار هیجی نیست من زیادی شلوغ میکنم. وسط حرف قطع کردم و بهش پیام دادم تا وقتی که شعور صحبت کردن نداری دیگه حق نداری باهام حرف بزنی.
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تهش همین ده دقیقه پیش تصمیم گرفتم بیدارش کنم و ازش بپرسم😑😪
این کارم کردم
الان انقدر دلم آروم شده
اگه این کارو نمیکردم تا صبح خودمو میخوردم تهش صیح دعوامون میشد...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊