2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی چیزی میگفت جواب نمیدادم بعدش خودخوری میکردم

الان جر میدم فقط🤣🤣

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
خیلی عصبیمنتونستم کاریش کنم متاسفانههرچی میشه فوری جیغ میزنم یا جوری که طرف نشنوه فحش میدم

😂😂😁😁

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

من خیلی خسیس بودم ...

بعد یه بار دیدم روی یه صندوق صدماتی نوشته بهشت خانه ی اهل سخاوت است ... از اون به بعد سعی می کنم اکثر پولی که دستم می رسه رو برای بچه های فلسطین یا نیازمند ها انفاق کنم ، یا از چیزی که خودم دوست دارم همش یا بخش زیادیش رو بدم به بقیه و از وقتم هم برای بقیه بذارم و چیزای دیگه و الحمدلله خدا کمک کرد درمان شد این ویژگی بدم تا حد زیادی 

...🥲❤

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بله داشتم

البته تبدیل شده بود به یکی از خصوصیاتم

ولی میدونستم بده و میخواستم تغییر کنم با اراده وتوانایی خودم تونستم خوشبختانه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁

من خیلی خسیس بودم ...بعد یه بار دیدم روی یه صندوق صدماتی نوشته بهشت خانه ی اهل سخاوت است ... از اون ...

سربلند باشید

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.