2777
2789

من با ی آقایی آشنا شدم بعد اصلاا هیچ حسی بهش نداشتم و ندارم

الان تقریبا میشه چهل روز یا یکم بیشتر

به خاطر هیجانی شدن و‌درست فکر نکردن به این آقا جواب بله دادم و کلی ابراز علاقه کرده بهم و گفته دوستم داره

من جواب بله دادم بخاطر اینکه وضع مالیش خیلی خوبه و خوش اخلاقه 

ولی از نظر ظاهر اصلا به دلم نمیشینه یعنی ابراز علاقه که میکنه چندشم میشه

میخوام بگم بهش نه (جواب بله دادم بهش به مادرشم گفته)

با مخالفت شدید خانوادمم روبه رو میشم

چیکار کنم؟ چجوری جواب رد بدم دلش نشکنه و خدا از دستم ناراحت نشه؟؟ تروخدا راهنماییم کنید

بگو خونوادم مخالفن ......................منم بدون اجازه اونا به دلم نیست کاری انجام بدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کار اینه که خودت رو بدبخت کنی .‌بگو ببخشید من فکرامو کردم میبینم نمیتونم شما رو انتخاب کنم . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

ازدواج  منطقی  اینش  بده که   ادم  علاقه ای  به طرف  نداره 

و ردش هم کردنی    خونه جنگ میشه  

من راهکاری ندارم  چون خاستکار اومدنی   همون لحظه  میگم  چون  یه زره  مکث کنم   خانوادم   بله  رومیدن 

ولی  با نه من هم  همیشه   دعوا میشه

تو  بله گفتی  شرایطت  خیلی سخت تره 

امیدوارم  یه راهی  جلوپات  خدا بزاره

میدونه موافقن

پس بگو پشیمون شدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ازدواج منطقی اینش بده که ادم علاقه ای به طرف نداره و ردش هم کردنی خونه جنگ میشه من راهکا ...

بخدا دارم دیوونه میشم

اصلا دلم باهاش نیست هم اونو بدبخت میکنم هم خودمو

نیترسم رد بکنم دلش بشکنه از خدا میترسم

اصلا نمیدونم چه دلیلی بیارم هرچی میگم قبول میکنه وخیلی خوش اخلاقه

دیگه خودت یه چیزی بگو ،راجب مسائل جنسی هم میتونی بگی مثلا بگو من خیلی سردم یا بگو بهت کشش جنسی ندارم بهش فکر میکنم بهم بزنیم بهتره 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛