2777
2789

هعی من فوبیای رانندگی دارم

خیلی دوس دارم برم دنبال کارای گواهینامه و این چیزا ولی میترسم 🤦

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با پراید یه بارم خاموش نکردم مربیم می‌گفت استعداد رانندگی داری بار اول با همون پراید آزمون د ...

به همسرتون بگید ماشین رو معاینه کنند شاید روغن کلاچ کم شده یا دیسک و صفحه تمام کرده 

پس از کجا فهمیدی عالیه ؟

نه فک کنم بد متوجه شدین عزیزم😂منظورم این بود که قبل اینکه رانندگی رو شروع کنم تمرین نکرده بودم اصلا

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دست فرمونم عااا ااالی

از:اینجا تا امریکا میرم.

ولی امان از پارک دوبل    

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همون کتاب با سولای گوگل رو نزدیک ۱۰۰۰ سوال بود گوگل من ۶۰۰ تا رو فکر کنم تونستم

من کتابو اصلا نخوندم 

تو گوگل 10 تا آزمون زدم ملا 

فردا هم آزمون دارم بنطرت قبول میشم ؟

حال ندارم بخونم اصلا خیلیه 

صبح ساعت 4 پاشم میتونم بخونم قبول شم؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من کتابو اصلا نخوندم تو گوگل 10 تا آزمون زدم ملا فردا هم آزمون دارم بنطرت قبول میشم ؟حال ندارم بخونم ...

آره خیلیههه لامصب منم اصلا زورم میومد بخونم

آزمونش که تستیه فقط ی گزینه رو پر کردی دیگه نباید یکی رو بزنی حواست باشه گیر میدن

معمولا خیلی سخت نیست انشالله که قبولی ولی باز اره صبح بخون

آره خیلیههه لامصب منم اصلا زورم میومد بخونمآزمونش که تستیه فقط ی گزینه رو پر کردی دیگه نباید یکی رو ...

قربونت ببینیم چی میشه خدا کنه آسون باشه بار اول قبول شم

همون لحظه ک میری سوالا رو میدن؟ یا طولش میدن؟

من تو فنی مشکل دارم اصلا نمی‌دونم چی به چیه 😂

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

قربونت ببینیم چی میشه خدا کنه آسون باشه بار اول قبول شمهمون لحظه ک میری سوالا رو میدن؟ یا طولش میدن؟ ...

من با دوستم رفتم دم در که نیم ساعت معطلمون کردم پسرا انقدر مسخره بازی دراوردن اونجام هیچی نتونستم بخونم دخترا همه کتاب به دست اومده بودن  بعد رفتیم اره همون موقع دادن 

استرس نگیر فقط من هول کردم یکی رو اشتباه پر کردم دوباره جواب درست یادم اومد هرکاری کردم اجازه ندادن درست کنم فکر کنن اونموقع تا سه تا غلط اشکال نداشت قبولی بود الان رو نمی دونم 

من با دوستم رفتم دم در که نیم ساعت معطلمون کردم پسرا انقدر مسخره بازی دراوردن اونجام هیچی نتونستم بخ ...

آهان ممنون 🙏 

راستی میگم با خودکار باید پر کنم یا مداد؟

خودکار چه رنگی