الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه فک کنم بد متوجه شدین عزیزم😂منظورم این بود که قبل اینکه رانندگی رو شروع کنم تمرین نکرده بودم اصلا
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
قربونت ببینیم چی میشه خدا کنه آسون باشه بار اول قبول شمهمون لحظه ک میری سوالا رو میدن؟ یا طولش میدن؟ ...
من با دوستم رفتم دم در که نیم ساعت معطلمون کردم پسرا انقدر مسخره بازی دراوردن اونجام هیچی نتونستم بخونم دخترا همه کتاب به دست اومده بودن بعد رفتیم اره همون موقع دادن
استرس نگیر فقط من هول کردم یکی رو اشتباه پر کردم دوباره جواب درست یادم اومد هرکاری کردم اجازه ندادن درست کنم فکر کنن اونموقع تا سه تا غلط اشکال نداشت قبولی بود الان رو نمی دونم