بله عزیزم کلا رانندگی تو خونمه . تمام عموهام و بابام پایه یک دارن
ذاتا دست فرمونمون خوبه ولی عزیزم شما ام تلاش کنی میشه . اعتماد بنفس داشته باش اصلا هم نترس
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
بخدا بدون هیچ پارتی چیزی قبول شدم ماشین آموزشگاه آنچنان میروندم که مربیم مطمئن بود بار اول قبول میشم ولی ماشین شوهرم افتضاح میرونم بیچاره داغون کردم ماشین
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
عه خیلیییی ربط داره پس از همونه چون تیبا نفقطه لرزش کلاجش بالاتر پرایده ی زره بیاری بالاتر خاموش میش ...
والا من با پراید یه بارم خاموش نکردم مربیم میگفت استعداد رانندگی داری بار اول با همون پراید آزمون دادم قبول شدم منم میگم قلق ماشین تو دستم نیس اصلا کلاجش نگه میدارم انگار سنگین میخواد از زیر پام فرار کنه ولی کلاج اون پراید انقد نرم بود