2777
2789
بخدا منم میگم استعدادشو داری اما من نه

بله عزیزم کلا رانندگی تو خونمه . تمام عموهام و بابام پایه یک دارن

ذاتا دست فرمونمون خوبه ولی عزیزم شما ام تلاش کنی میشه . اعتماد بنفس داشته باش اصلا هم نترس

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من همیشه دوس داشتم بار اول قبول شم 😄

بخدا بدون هیچ پارتی چیزی قبول شدم ماشین آموزشگاه آنچنان میروندم که مربیم مطمئن بود بار اول قبول میشم ولی ماشین شوهرم افتضاح میرونم بیچاره داغون کردم ماشین

واقعا خیلی براش تلاش میکنم امیدوارم موفق شم 😪

شک نکن موفق میشی عزیزم ❤️🫶🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نمیدونم میگم چون ماشین آموزشگاه پراید بود و ماشین شوهرم تیبا هس نمیتونم کنترل کنم ولی شوهرم میگه ربط ...

عه خیلیییی ربط داره پس از همونه چون تیبا نفقطه لرزش کلاجش بالاتر پرایده ی زره بیاری بالاتر خاموش میشه قلق ماشین دستت نیس عزیزم 

عه خیلیییی ربط داره پس از همونه چون تیبا نفقطه لرزش کلاجش بالاتر پرایده ی زره بیاری بالاتر خاموش میش ...

والا من با پراید یه بارم خاموش نکردم مربیم می‌گفت استعداد رانندگی داری بار اول با همون پراید آزمون دادم قبول شدم منم میگم قلق ماشین تو دستم نیس اصلا کلاجش نگه میدارم انگار سنگین میخواد از زیر پام فرار کنه ولی کلاج اون پراید انقد نرم بود 

ممنونم عزیزم

فداتشم گلم💓

من ایین نامه رو بار اول قبول شدم بعد رفتیم برای شهری بار سوم بهم گواهینامه داد بعد میومدم پشت فرمون ...

آیین نامه چی خوندی ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537