2777
2789
عنوان

امروز یه چیز فوق ترسناک برام اتفاق افتاد😨😰 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 40 پست
برا من دعا کن اگه حاجتم رو گرفتم بهت ایمان میارم

به من ایمان نیار از ته دل بخواه همین امشب حاجت روا میشی 

راهش پیدا کن از ته دل بخواه😉

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اون جوونی ام که تو امضات نوشتی دعا کن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یعنی چی نگم عزیزم توام مثل من ذهنت خالی از هر چیزی کن با چشمای بسته دعا کن میدونی به ما یاد دادن فق ...

من به بزرگی و کریم بودن خدا شک ندارم تا دلت هم بخواد خدا حاجتم داده همیشه علاوه برخوردم برا دیگران هم دعا میکنم ولی اینی که گفتم ی تجربس و برا خودم اتفاق افتاده که اگر ی نظر لطفی خدا بهم کرده رو نباید بازگو کنم برا دیگران 

حالا شما دوست داری بگی ایرادی نداره 

موفق باشی همیشه

یعنی چی خدا خودش نزدیک همه ما هست دیگه😐از رگ گردن به شما نزدیکترم فرقی بین منو شما نیست

میشه برای مشکل زندگیمون دعا کنی گلم خداهش میکنم واسه مشکل و بیکاری شوهرم با دل پاکت

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

هی خواهر....حاجتم حاجت محاله

تا وقتی که فکر کنی محاله محال میمونه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....