2777
2789
عنوان

تا کی بشینم منتظر؟😔

672 بازدید | 98 پست

سلام مامانا 

من میخوام حتما حتما سزارین کنم.

از طبیعی بدم میاد 😭

رشت هستم.

دکترم قبول نمیکنه

میگه باید نامه بیاری

یک دکتر خوب، که بی بهونه فقط سزارینو قبول کنه.معرفی کنید

استرس زایمان نمیزاره،دوره بارداریمو به راحتی بگذرونم😔😔😔😔😔😔

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

طبیعی که بهتره فوقش یکم درد میکشی بعدش راحتی ولی سزارین تا عمر داری بخیه هات درد میکنن و عزیتت میکنن

الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیشه به خواست خودت بگی سزارین بشی؟؟

تو شهرستانا حتی بیمارستانای خصوصی هم سز اختیاری انجام نمیدن مگر اینکه دکتر بگه

تو تهرانم فقط دیگه خصوصیااا قبول میکنن

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
طبیعی که بهتره فوقش یکم درد میکشی بعدش راحتی ولی سزارین تا عمر داری بخیه هات درد میکنن و عزیتت میکنن

من الان 7 ساله زایمان کردم اصلااااا هم درد جای بخیه ندارم چه حرفااا  

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

درسته طبیعی خوبه. ولی منم سزارین بودم جز چند روز اول دیگه درد بخیه نداشتم.در کل هیچ مشکل خاصی نداشتم بعد سزارین

میترسم نامه روانشناسو قبول نکنن.

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یعنی نمیشه به خواست خودت بگی سزارین بشی؟؟

کم کم سزارین تو خصوصیها هم داره ممنوع میشه،تو شهرما دقیقا 1ماه بعد از زایمان من ممنوع شد

خدا ازشون نگذره😡

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
ان شالله یه دکتر گیر بیاری که قبول کنه. بعضیاشون هم زیر میزی میگیرن و انجام میدن

دکترم گفت باید نامه بیاری.😔

این دومین دکتره که عوض کردم.

هیچ کس دیگه ای رو هم نمیشناسم

همون رفتن واسه طبیعی

انگار میخوام برم قتلگاهم.

انقدر میترسم