2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله فارسی زبان رسمی هست،ولی توی هر کشور لهجه و گویشی که توی پایتختش صحبت میشه لهجه و گویش معیاره.به ...

بله درسته عزیزم ولی من فقط فرق لهجه اصلی تهرانی با زبان فارسی رو گفتم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

تروخدا بشینید یه آب قند براتون بیارم نفس عمیققققق

آخه من اون موقعا که دبیرستانی بودم معلم ادبیاتمون خیلی درباره این چیزا و تحولات زبان و... حرف میزد،منم دوس داشتم😂

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

بر جمال محمد صلواااات

😄 

ولی دعوا نبود 

فقط باهم حرف زدیم خیلی دوست دارم این بحث هارو 

دونفر آدم عاقل که بدون بی احترامی نظر میدن یاد میگیرن یاد میدن

ای بابا هممون اهل یه کشور با اصالت و با قدمت هستیم خیلیم افتخار میکنیم بهش😍👏همه جای ایران سرای ماس ...

و البته اینم اضافه کنم که بقول این دختر اصفهانی بلاگره که خیلیم رُکه و فحش میده و بامزس(اسمش یادم نیست😂)اینکه آدم لهجه‌ی واقعی خودشو به کار ببره و نترسه از اینکه مسخرش میکنند یعنی اصالت واقعی.شما هر لهجه‌ای که داری قشنگه و وقتی اون لهجه‌ی واقعیتو به کار ببری یعنی اصالت داری.سعی نکن کتابی حرف بزنی.اهل هرجایی که هستی و هر لهجه‌ی که داری همونجوری حرف بزن.اصلا همین تفاوت لهجه‌ها و فرهنگا ایرانو قشنگ کرده❤️😍👏

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

لوتی مشتی های قدیم طهرون لهجه تهرانی دارن فیلم های قدیمی اون سبکی ببینید متوجه میشید چطورن

الان ما هیچ لهجه ای نداریم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
الان ما هیچ لهجه ای نداریم

بله عزیزم چندین نسل گذشته گفتم 

الان که دیگه زبان انگلیسی وارد فارسی شده فحش های رکیک کی دیگه با لهجه تهرانی اصیل حرف میزنه 

بابا بزرگه خدابیامرزه من بعضی کلمات رو یه جوری تلفظ میکرد که من تو چندتا از قدیمیای تهران هم دیده بودم. از اونجا متوجه شدم تهرانیهای اصیل اینجوری صحبت میکنن. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.