2777
2789

این دوره و زمونه خیلی از خانمها فرصت نمیکنن مثل قدیم بشینن سبزی پاک کن و خرد کنن و باقلا پاک کن و هسته آلبالو رو بگیرن و سبزی خشک کنن و اینجور چیزا رو خودشون آماده کنن. منم سالهاست از همون دوران مجردیم تا بعد که ازدواج کردم از خانمی که بهش اعتماد دارم و خیایتمیزیشو قبول دارم خرید میکنم. متاسفانه مادرشوهرم اونموقع که تازه عروس بودم از این قضیه مطلع شد و از بی تجربگی من سواستفاده کرد و شماره اون شخص رو گرفت. من فکر کردم میخواد ازش خرید کنه اما بعد فهمیدم واسه اعمال هرچه بیشتر کنترل و فضولیش تو زندگی منه. فقط یه بار ازش یه چیز خرید و همونو چماق کرده دم به ساعت میزنه تو سر من! مثلا میگه این که برا فرستاد فلان مشکل رو داره. اسم فلان خانم رو جلو من نیارید حالت تهوع میگیرم! فلانی از فلان چیزاش خریده عین لجن بوده!فلان محصولش پشکل توش بوده! آدم خوبه خودش کاراشو بکنه. از این حرفا خلاصه...در حالیکه من و خانوادم واقعا از کار اون خانم راضی هستیم و خیلی آدم تمیز، منصف، باشخصیت و درستیه.  اونقد بد گفته که شوهرم دیگه خیلی چیزا رو نمیخوره یا تو غذا تجسس میکنه. حتی مستقیما یه بار گفت اگه خودت این چیزاشو آماده نکنی من دیگه نمیخورم که منم چون واقعا نه اینکارا رو دوس دارم و نه بلدم و از همه مهمتر نه وقتشو دارم  دیگه مدتهاست یه غذاهایی رو درست نکردم. خیلی از این حرفا میزنه اما چون مستقیما به من نمیگه بلکه تو جمع مطرح میکنه و اسم اون خانم رو میاره من فقط سکوت میکنم و خودمو با چیزی مشغول میکنم یعنی حرفات برام اهمیت نداره. شما بگید باید چیکار کنم؟رفتار درست در چنین مواقعی چیه؟

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی بوداسی😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط منم سبزی آماده میخرم

شاغل نیستم ولی ازسبزی پاک کردن وشستن و....بدم میاد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بهش بگو من مثل شما وقت آزاد ندارم این کارا رو انجام بدم اگ شخص بهتری میشناسین معرفی کنید اگر ن لطفا دیگ ب این صحبت ادامه ندید

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

سلیقه ای هست عزیزم من خودمم هیچی آماده نمیخرم و خودم درست میکنم برعکس خانواده شوهرم همش میگن آماده بخر حوصله داری جون داری خودت درست کنی ولی خب عادتمه و به بیرونیا اعتماد ندارم البته که رفتار مادرشوهرت زشته شما در حواب بگو شما دوست نداری نخر همه که مثل هم فکر نمیکنن یکی دوست داره میخره

بعد از ازدواج خودم کار نکردم دیگه اما تو شغل همسرم که آزاده بهش کمک میکنم. اما واقعا اگر کار بیرون هم نداشتم نمیتونستم این کارا رو انجام بدم. در توانم نیست. نیم کیلو سلزی رو تو دو ساعت و نیم پاک میکنم! واقعا جز پخت و پز و نظافت خونه به اونجور کار نمیتونم برسم. از اون لحاظ واقعا کم نمیذارم. غذا کیک شیرینی دسر. خونه تمیز. رسیدگی به همسر. 

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

هنوزم خیلیا راحت طلب نیسن خودشون میخرن پاک میکنن ک خیالشون راحت باشه ک تمیزهقدیمی ام نیستن😂

به راحت طلبی ربطی نداره واقعا

من شاغل نیستم ولی دو سه بار خواستم‌ خودم سبزی بگیرم و پاک کنم بچم پدرمو درآورد چون کوچیک بود.

ولی مثلا باقالی و اینا کمکم میکنه.

منم آماده نمیخرم هر بارم بهم میگن میگم به دلم نمیشینه هر بار مقدار کم میگیرم انجام میدم ولی شما بگو عوض کردم دیگه ازون نمیگیرم تا بی خیال شه ازون طرف شوهرت ایراد نگیره بعد تو که اعتماد دادی کار خودتو بکن