2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به سبزیجات و مواد غذایی که من میخرم میگه آشغال و لجن

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 32 پست

۱۰۰ واسه سبزی و چندین کیلو لوبیا سبز و باقالی و نخود فرنگی و ..... بخر ببر خونه مادرشوهر بگو مادر جون شما خیلی تمیز هستی بیا کمک کن با هم اینا رو آماده کنیم خورد و پاک کنیم 

دفعه بعدی خودش شماره یه آدم مطمئن رو پیدا میکنه میگه برو آماده اش رو بخر

حالا من برعکس شمام .کم میخرم و خودم پاک میکنم مگر وقتایی که وقتش و فصلش نباشه و مجبور شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم خیلیا راحت طلب نیسن خودشون میخرن پاک میکنن ک خیالشون راحت باشه ک تمیزهقدیمی ام نیستن😂

سوتفاهم نشه. هرکی بتونه خودش انجام بده رو من تحسین میکنم اما معتقدم اینجوری نباید تو این مسائل و تصمیمات بقیه برای زندگیشون دخالت کنن

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

خانواده شوهر منم خودشون آماده میکنن ولی دیگه شورشو درآوردن

جا ندارن و حیاطشون کوچیکه

بعد یهو میبینی سبزی چندتا خانوادشونو میگیرن باهم پاک میکنن.هم خونه بهم‌میریزه هم کلی طول میکشه.به نظر من تعادل چیز خوبیه.

جاریم حامله بود نشسته بود با اینا واسه خودش سبزی پاک کرده بود.من همچین کاری نمیکنم.

به شوهرت بگو پول بدیم مادرت آماده منه برامون تمیز به دلت باشه من دست پنجه مادرت قبول دارم هردو قشنگ ...

خیلی باحال میشه قیافه‌شون😄😄😄

سلیقه ای هست عزیزم من خودمم هیچی آماده نمیخرم و خودم درست میکنم برعکس خانواده شوهرم همش میگن آماده ب ...

منم همش بی اعتنا بودم اما خب به هرکی بگن لجن میخوره بدش میاد بخصوص که رو شوهرمم که همیشه عاشق دستپختم بوده تاثیر گذاشته

بخدا این تاپیکا رو میخونم فشارم‌میره بالا بخاطر اینکه یاد فضولیای مادرشوهرم میوفتم حالم بد میشه

آخ آخ...منم همیشه از این ضدیتهای عروس و مادرشوهر میشنیدم باورم نمیشد. میگفتم چه کار چیپی...حالا این خانم بدبختم کرده همش سرش تو زندگی منه. منو قاطی بحثایی کرده که همیشه برام دور از ذهن و بی ارزش بوده☹️

منم آماده نمیخرم هر بارم بهم میگن میگم به دلم نمیشینه هر بار مقدار کم میگیرم انجام میدم ولی شما بگو ...

بگم یه کارگر هست میاد خونه مامانم اینا واسه مادر و خواهرام پاک میکنه آماده میکنن واسه منم؟

خانواده شوهر منم خودشون آماده میکنن ولی دیگه شورشو درآوردنجا ندارن و حیاطشون کوچیکهبعد یهو میبینی سب ...

دقیقا. منم میگم هرکی نظر خودش باید تو زندگیش اِعمال بشه. چرا دماغشونو میکنن تو زندگی بقیه😒

🙂من اگه بودم تا الان جنگ به پا کرده بودم و دهن شون سرویس کرده بودم اسی چطور تحمل میکنی جواب نمیدیبع ...

چون بیشعوره! از حسادتهاش دارم روانی میشم. حتی سن و سال خودشو نمیپذیره. همش تو رقابت سمی با منه. هرچی کم محلیم بیشتر میشه اون بدتر میکنه. متاسفانه مستقیم هم حرف نمیرنه میخواد که من رو عصبانی کنه و من شروع کننده باشم که چپشپر باشه پیش شوهرم. میدونم تا وقتی مستقیم چیزی نگه من هرچی بگم میشم آدم بده‌ی داستان