2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پز دادن که نگم برات،من چندتاشون دورو برم دارم،بچش دکترای یه رشته رو داره هرجا میشینه میگه بچم دکتره یا دکتردکتر میکنه هر کی ندونه فک میکنه پزشکه،یا از خودشون وزیباییشون تعریف میکنن یا از خونه زندگیش درحالیکه هیچی نیستن هیچییییی

همه تو فامیل بهم میگن خودت رو میگیری کلاس میزاری فلان 

منم فقط میخندم میدونی چرا؟؟

چون من پایه غیبت هاشون نیستم برام مهم نیست کی چیکار میکنه کجا میره چی میپوشه و چون درونگرا هستم زیاد با کسی گرم نمیگیرم و با همه با احترام رفتار میکنم

به نقش بازی کردن نیست بعضی ها ذات و اخلاقشون اینطوریه

نه اتفاقا اکتسابی هست 

طرف دیدم قبلا اینجوری نبوده ولی تا به پولی رسیده یا مثلاً یه شوهر خوبی کرده یا مثلا داخل آدم حسابش کردن ،،،دیکه ۱۸۰ درجه عوض شده 

کم حرف می‌زنن گرم نمیگیرنشوخی نمیکنن و زیاد نمیخندنتو جمع کار نمیکنن دولا راست نمیشن به خودش زیاد می ...

به خدا که چه کار خوبی میکنن

برای خودشون ارزش قائلن

بعد قدرشونم بیشتر دونسته میشه از طرف همسر و بقیه

والا میمون هرچی زشت تر ناز و اداش بیشتر

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

من اخلاقم جوریه کسی که نمیشناسم یا اولین بار میبینمش کلا باهاش برخوردی نداشتم تاحالا اصلا نمیتونم گرم بگیرم یا شوخی کنم یا بخوام حرف بزنم کلا زود با همه صمیمی نمیشم اما تو جمع دوستام اینقد دلقک بازی درمیارم اصلا بدون من جمع نمیشن

یبار خونه جاریم بودم گفت دوستم و دخترخاله هام قرار بیان منم ندیده بودمشون تا حالا بعد فرداش جاریم گفت فلانی گفته چقد جاریت خودشو میگیره و فلان

ولی غرورمو همیشه دارم از بچگی هم اینجوری بودم دست خودم نیست حتی همسرم چندبار بهم گفت ولی گفتم این ویژگی.ذاتی منه نمیتونم تغییرش بدم که