راستش یکمی آزرم میده حال حوصله آرایش ندارم عاشق مادر شدن نیستم از عروسی و مراسم های ازدواج بدم میاد حال حوصله استایل خفن و شیک زدن ندارم دنبال عمل کردن و تزریق کردن نیستم
کلا شبیه دخترا نیستم موندم چه مرگمه
آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
بعضیاش ویژگی خراب هاست همه دخترا دنبال این چیزا نیستن که مادر شدنم انقدر درد داره و سخته که والا عادیه
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو راهنمایی بعضی ها لباس عروس انتخاب کرده بودن واسه بعداً من نه کلا تو این فازا نبودم
منم از اینا دیدم خب اینا ازدواجی ان و ازدواج رو راه نجات میبینن ولی الان سن ازدواج همونا هم بالا رفته
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه