2777
2789
عنوان

تو مطب زنانم

189 بازدید | 8 پست

برای چهل دقیقه پیش نوبت داشتم تا الان منتظرم ..تازه چند نفرم قبل از منن

اونایی که باردارن یعنی طفلکا هر ماه انقد وقت میذارید؟؟؟

چه اعصابی دارید

عادت های اتمی و اثر مرکب

تازه خصوصی رفتی دولتی ک وحشتناکتره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ، تازه بار دارا رو زودتر میفرستن 

یه شب مطب بودم دکتر کلی مراجعه کننده داشت میخو است بره بیمارستان یه زایمان داشت 

من خدا خدا میکردم نوبت من الان باشه من برم پیشش دیگه نمیتونستم بشینم اونجا  تا دکتر بره و برگرده خسته شده بودم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منشیا مث قبلا با مسئولیت نیستن ک ب هرکدوم ی ساعت خاص بگن

همه رو تو نیم ساعت جا میدن اونی ک ساعت5 وقت داره با اونی ک6 وقت داره با اونی ک 7 وقت داره

س تاشون میان میشینن بیچاره ها

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

من که ساعت شش صبح میرفتم اسممو رو کاغذ مینوشتم برای نگهبانی تا منشی ساعت هشت بیاد بازم میرفتم منشی اسمارو میخوند نوبتم مشخص میشه دیگه میگف بشین تا دکتر بیاد و نوبتم بشه میشد دو بعدالظهر🙄 حتی تا چهار عصر هم پیش میومد تو مطب بودم