2777
2789

سلام به همه 

خانم ها میشه بگید اونجا هم به بچه ها واکسن میزنن یا نه؟لطفا بگید کدوم کشور هستید ممنون

ای کسی که هر که بر تو توکل کند کفایتش خواهی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آمریکا زندگی میکونم از روز که ایجا ستم هر دوره واکسین بچه ام میشه خودشان میگن یه دوره اش مانده بود بهمون خبر دادن من تازه ام اینجا همین قدر میدونم که واسه واکسین بچه خیلی احساس هستن 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
گفتی تو خونه درس میدن بهشون من فکر کردم معلم براشون میفرستن سوال کردم فقط

Na na etefaghan kheyli sakht migiran ke age vaksan nazani madrese nemizaran bere bache 

Nazadan vaksan kare aghelane nist vali ye seri adamaye ajiban Ina masalan har ghazaee ro nemikhoran daroo nemikhoran kolan modele ajibiyan

Man amrica hastam  Vaksan ekhtiyariye baziha nemizanan vali madrese ya mahd bekhay bezari baya ...

یه کلیپ دیدم یه حکیم طب سنتی نیگفت واکسن چیز خوبی نیست و اینارو غربی ها برا ماساختن و از این حرفا گفتم ببینم اونجا خودشون نیزنن یا نه که شما میگید میزنید

یه کلیپ دیدم یه حکیم طب سنتی نیگفت واکسن چیز خوبی نیست و اینارو غربی ها برا ماساختن و از این حرفا گف ...

اره منم دیدم وحشتناک بود شاید واکسنشون فرق داره

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
منم آمریکا زندگی میکونم از روز که ایجا ستم هر دوره واکسین بچه ام میشه خودشان میگن یه دوره اش مانده ب ...

پس شایعاتی که میگن عقیم میشه الکیه

اره منم دیدم وحشتناک بود شاید واکسنشون فرق داره

فکر نکنم تفاوتی باشه کلا وقتی طب سنتی رو سیاسی میکنن اعتمادم رو بهشون از دست میدم