2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برای درس و مدرسه میخوای بخری آیپد بهتر از لپ تاپه و بیشتز به دردت میخوره، لپ تاپ برای کسیه که برنامه نویسی کنه یا کارش با نرم افزار های حرفه ای باشه

برای درس خوندن آیپد خیلی بهتره

۱۴ سال پیش به کار من که اومد تو همون سن دبیرستانی.

چه برسه به الان که همه چی خیلی بیشتر مرتبط شده به فناوری های اطلاعاتی وارتباطاتی. صد در صد به کارت میاد

کلی تحقیق کلاسی و درسی هست که باید با از منابع آنلاین استفاده کنی و با گوشی ریسرچ کردن خیلی سخته

احتمالا کلی پاورپوینت بسازی، تایپ کنی، از اکسل نیاز به استفاده کنی

برای کنکور کلی منابع آموزشی هست که با لپ تاپ دانلود کنی و بخونی

نرم افزار های مربوط به رشته ات (همون گروه آزمایشی در سطح دبیرستان) که بتونی نصب کنی و یاد بگیری

زبان خوندن هم فوق العاده راحت تر میشه

دیدن ویدئوهای آموزشی هم همین طور

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
۱۴ سال پیش به کار من که اومد تو همون سن دبیرستانی.چه برسه به الان که همه چی خیلی بیشتر مرتبط شده به ...

چ مدلی بخرم در چع قیمتی باشع

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
چ مدلی بخرم در چع قیمتی باشع

ایسوس، لنوو، یا دل مدا های خوبی ان 

در حد core i5 کافیه ولی حتما چک کن ssd باشه که سرعت پردازش اطلاعات سریع باشه و هی کامیپوتر دچار لگ نشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
انسانیم

عه منم میخوام بخرم البته کادوی قبولیه

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤