2777
2789
عنوان

نظرتونو در مورد این کار بگید

251 بازدید | 15 پست

رشته هنر خوندم‌ و آثار هنری تولید میکنم حالا تو بهترین پاساژ شهرمون بهم یک کانتر بدون اجاره یا در حد ۱ الی د میلیون بهم میدن فقط باید کانتر رو خودم هزینه کنم تهیه کنم که اوکیه برام فقط سواله که آیا وجهه بدی نداره؟ چون دوستم نظرش اینه که کار سطح پایینی هستش نظر شما چیه؟ من خودم مشکلی ندارم و بنظرم فرصت خوبیه اما میخوام بدونم شما چی فکر میکنید؟ عکس کانتری که مد نظرمه گذاشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه اشکالی داره یه موقعیت خوبه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

کار کردن عاره؟ خیلیم خوبه هرکاری پرستیژ داره که توش حرفی برای گفتن داشته باشی و بتونی خودتو توش نشون بدی نه اینکه حتما از تاپ ترین رشته باشه و ... پزشو‌بیای ، هنر واقعا پرستیدنیه ولی به ش کم لطفی میشه، امیدوارم سبك کار خودت و داشته باشی و پر رزق وروزی باشی به حرف منفی ام‌توجه نکن 

+خدایاشکرت🤍

دوستت شغل خودش چیه؟ 

اصلان سطح پایین نیس 

اگه میدونی بازارش محصولی که تولید میکنی خوبه و میتونی خوب فروش داشته باشی خیلی فرصت خوبیه 

ملت از خدا شون یه زیر پله داشته باشن کارو کاسبی بزنت

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دوستت شغل خودش چیه؟ اصلان سطح پایین نیس اگه میدونی بازارش محصولی که تولید میکنی خوبه و میتونی خوب فر ...

در واقع هردو هنر هستیم و موقعیت برای هردو بوجود اومده که باهم داشته باشیم اما ایشون مخالفه و میگه من خجالت میکشم سطح پایین هست نظر من برعکسه و الان دچار اختلاف نظریم 

در واقع هردو هنر هستیم و موقعیت برای هردو بوجود اومده که باهم داشته باشیم اما ایشون مخالفه و میگه من ...

شغل سطح بالا واستون هست که برین؟ 

ادم اگه واقعا کار کن باشه از همین موقعیت های به قول دوستت سطح پایین  استفاده میکنه میرسه بالا اگه نه هم با این اوضاع کار به هیچ جا نمیرسین اینجوری بخواین بگین این کار سطح پاییینه و فلان 

یکیو میشناسم  توخونه خیارشور درست میکرد میفروخت الان چه اوضاعی به هم زده تولیدی با کلی کلی کارگر داره. و درآمد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شغل سطح بالا واستون هست که برین؟ ادم اگه واقعا کار کن باشه از همین موقعیت های به قول دوستت سطح پایین ...

مشکل ما اینه که ما مدرس دانشگاهیم در واقع نظر من ابنه که هیچ کاری عار نیست و واقعا برای پیشرفتم هر کاری میکنم اما مدرس دانشگاه فقط اسم داره و پولی نداره توش ولی این کار درآمد بیشتری داشته برامون تا الان حالا میگه ما مدرسیم در حد ما نیست ...

مشکل ما اینه که ما مدرس دانشگاهیم در واقع نظر من ابنه که هیچ کاری عار نیست و واقعا برای پیشرفتم هر ک ...

من میگم بهت تو این دوره زمونه که پول حرف اول رو میزنه این حرفا که سطح بالا و اینا جواب نمیده 

استاد دانشگاه بدون پول بهتره هی ادم هشتش گرو نه باشه یا غرفه دار که اوضاع مالیش اوکیه 

بابا الان دکترا هم زدن تو کار ساختمون و..