پیتزا_پپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3969 عنوان حالا که بحث کنکور داغغه یه چیز بگم 460 بازدید | 28 پست به نظرم عادلانه نبود که یه بچه 18 ساله برا کل زندگی و آیندم تصمیم بگیره..... 1403/06/10 | 16:18 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3177 چی ؟ هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
کوثربانودرمسیرموفقیت عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 دقیقا 🥲مخصوصا اگ بچه اول باشهو پدر و مادر هم کم سواد یعنی رسما هیچکیو نداشت بهش کمک کنه ...
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23829 اگه سیستم آموزشی بهتر بود .می شد توی این سن تصمیم گرفت " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
dr_nahal عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1181 یعنی اینکه وقتی30 ساله شدید تصمیم بگیرید؟یا بازم کمه؟ نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7624 كي چي اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11979 چی ؟ خودشو میگه دیگه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30321 جالب بود تا حالا اینطوری زیاد بهش فکر نکرده بودمدر همین راستا، تا حالا هر کی هر تصمیمی برا زندگی ما گرفته از خودمون کوچک تر بوده I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ژیپسوفیلیآ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 538 دقیقا 🥲مخصوصا اگ بچه اول باشهو پدر و مادر هم کم سواد یعنی رسما هیچکیو نداشت بهش کمک کنه ... دقیقا مثل من تازه ما کلا تو فامیل هیچکی پی درس نرفته خودم بودم و خودم(:
پیتزا_پپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3969 یعنی چی خوده 18 سالمو میگم که عقل الانو نداشتم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11979 راستش منه ۱۸ سالع تصمیمات خوبی گرفته بودم، اما قدرت عملی کردنشون رو نداشتم و نشد.. 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من_همونم_که_یه_روز عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6885 از این زاویه ندیده بودم حق واقعاتو امریکا یه سال میرن دانشگاه یه سری دروس عمومی می گذروننبعد تعیین رشته می کنن و در کنار رشته اصلیشون یه رشته متفرقه دارن که در اون زمینه هم مطالعاتی دارن در حدی که سررشته داشته باشن ازش