2777
2789
جالب بود تا حالا اینطوری زیاد بهش فکر نکرده بودمدر همین راستا، تا حالا هر کی هر تصمیمی برا زندگی ما ...

تو هارلی کویین خودمونی ؟؟؟؟؟همون که یه مدت از سایت خداحافظی کردی؟همون که تاپیکاش همیشه تو پربازدیدها بود؟؟؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این زاویه ندیده بودم حق واقعاتو امریکا یه سال میرن دانشگاه یه سری دروس عمومی می گذروننبعد تعیین ر ...

آمریکارو بااینجا مقایسه میکنی  

آمریکا طرف با رتبه داغون میره بهترین دانشگاه بخاطر سهمیه؟

آمریکارو بااینجا مقایسه میکنی آمریکا طرف با رتبه داغون میره بهترین دانشگاه بخاطر سهمیه؟

خب میگم اونجا اینجوریه خوبه دیگه یه سال میرن دانشگاه پخته تر میشن و بعد انتخاب رشته می کنن ادم ۱۹ ساله با آدم ۱۸ ساله تفاوت اساسی داره ۱۸ ساله نوجوانه ولی ۱۹ ساله دیگه تقریبا رسیده به سن جوانی

حالا چرا میزنی مگه این وضعیت و این سهمیه ها تقصیر منه!؟

خب میگم اونجا اینجوریه خوبه دیگه یه سال میرن دانشگاه پخته تر میشن و بعد انتخاب رشته می کنن ادم ۱۹ سا ...

وا عزیزم باهم صحبت میکنیم هممونم این بی عدالتی در حقمون شده یه جور درددله 

من دارم دو رشته باهم میخونم

سمپادیم هستم

بچه اولم هستم

کسی نداریم که درس خونده باشه

خودم و خودم و کتابا وکلاسا 

این اموزش پرورش خراب شدم فرت فرت بخشنامه جدید میده اخه نفهما خدا لعنتتون کنه چرا همچین میکنید

تو هارلی کویین خودمونی ؟؟؟؟؟همون که یه مدت از سایت خداحافظی کردی؟همون که تاپیکاش همیشه تو پربازدیدها ...

نه نه

من کلا همین یه کاربری رو داشتم و دارم

اون کاربر معروف قبل اومدن من از سایت رفتن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وا عزیزم باهم صحبت میکنیم هممونم این بی عدالتی در حقمون شده یه جور درددله

ببخشید راستش توی متن نمیشه بفهمی لحن طرفت چجوریه من احساس کردم منظورمو نفهمیدی و با عصبانیت داری جوابمو میدی  

نه نهمن کلا همین یه کاربری رو داشتم و دارماون کاربر معروف قبل اومدن من از سایت رفتن

نا امید شدم🥲چقدر دلم واسش تنگ شده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببخشید راستش توی متن نمیشه بفهمی لحن طرفت چجوریه من احساس کردم منظورمو نفهمیدی و با عصبانیت داری جوا ...

حق داری تو چت لحن مشخص نیست 

ولی من اگه آمریکا بودم کنکور مسیر زندگیمو مشخص نمیکرد که 

اونجا تو هر زمینه ای کافیه تلاش کنی به پیشرفت میرسی 

ولی اینجا هرچی میدویی تورم جلوتر از تو داره میدوئه و هزارجو سنگ دیگه جلو پات میندازن 

پوووففف ایران کجا امریکا کجا😑😑