2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر امام سجاد هستن 

نمیدونم کربلا بودن یا نه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بله

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

رباب و لیلا زنش بودن ک مگه ۳تا زن داشته😐

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سوال اول اره

سوال اخر

نه نبودش دیگ

توی یسری روایات تاریخی میگن سر این دختره دعوا بوده

روایات مذهبی رو نمیگم

تاریخی

راست و دروغشم نمیدونم

یسری میگن برادر امام حسین دوستش داشته سر اون دعوا داشتن یه دور

یکیم یادمه میگفتن خود یزید روش چشم داشته

یکیم معلم دینی تعریف میکرد میگفت امام حسین چون خیلی دوستش داشت فرستادتش ایران فراریش داد در حقیقت

چون میدونست همه کشته و اسیر میشن

ک بنظرم منطقی نبود!!

اینکه دعوا سر اون بوده و خودش حضور نداشته منطقی تره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بله همسر امام حسین علیه السلام بودن ولی نمی‌دونم در کربلا بودن یا خیر

تازه اینم بدون زمانی که اسرای ایران رو به عربستان بردن عمر میخواست شهربانو رو کتک بزنه که حضرت علی نذاشته و گفته اسرا رو آزاد کنید بعدشم گفته ولشون کنید تا خودشون برای خودشون زندگی بسازن و آزاد باشن که شهربانو خودش با امام حسین ازدواج می‌کنه( خلاصه گفتم )

خانم "😐" هستم 

شهربانو دحتر یزدگرد سوم پادشاه ایرانی. وقتی یزیدیان ب ایران حمله میکنن همه بچه ها یزدگرد رو میکشه اما شهربانو رو میاره ب بردگی قبول میکنه امام علی اونجا بود گفت این خانم ایرانی هست من اونو برا امام حسین خاستگاری میکنم. و شهربانو تا امام حشین رو دید گفد من بارها تو خوابم این پسر رو دیدم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺