2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک😪😪

72 بازدید | 11 پست

سلام خانوما. من یه پسر دارم که کلاس هفتمه. توی مدرسه خیلی خیلی ساکته. اصلا حرف نمیزنه. هیچ دوستی هم نداره. نمیتونه درست ارتباط برقرار کنه. درسش هم خیلی خوبه. ولی روابط اجتماعی خیلی ضعیفی داره. بچه ی خیلی آروم و ساکتی هست. از اجتماع خوشش نمیاد. دوست نداره از خونه بره بیرون. تازه وقتی هم میخوایم بریم خونه ی فامیل همش بهونه میاره میگه نمیخوام بیام. همیشه همینجوری بوده. از موقعی که کلاس اول بوده هیچ دوستی توی مدرسه نداشته. و متاسفانه ما هم به این موضوع توجه نکردیم. و نتیجه هم این شد. هنوز که کلاس هفتم هست وضعیتش اینجوری... خیلی پشیمونم. لطفا بگین باید چیکارش کنم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قبلا مثل بچه ی شما بودم و الان هم هستم 

بیشتر تیپ درون گرایی داریم و با هر کسی ارتباط نمی گیریم این یه چیز عادیه و فضایی که در خونه هم وجود داره تاثیر داره اینکه شما و همسرتان درون گرا هستین یا نه . انجام دادن  ورزش موردعلاقه اش با هم سن هاش براش خیلییی مفیده

من خودم قبلا مثل بچه ی شما بودم و الان هم هستم بیشتر تیپ درون گرایی داریم و با هر کسی ارتباط نمی گیر ...

توی زندگی به مشکل برنخوردید؟؟ آخه من نگرانم در آینده میخواد چیکار کنه

دقیقا!! پسر منم همینطوری هست. خیلی احساسی هست. خیلی.

دقیقا چون احساسی هستیم و به دل میگیریم یه جورایی از جامعه فاصله میگیریم . ولی خوبی هایی هم دارد 

مثلا با هرکسی دوست نمیشه و بین آدم ها گزینش میکنه که این خوبه و باعث میشه با آدم های ناجور نکرده.  موسیقی آرامش میده بهمون . ورزش های فکری مثل شطرنج یا معما و پازل و ورزش هایی که تیمی نیست و بیشتر تک نفره هست و استراتژی داره مثل تنیس یا شطرنج را دوست داریم . به کتاب خوندن علاقه داریم . اینا را گفتم که بدونی درون گرا بودن یه تیپ شخصیت هست و نیاز به نگرانی نیست ولی کلا آدم چه برون گرا چه درون گرا نباید بیش از حد منزوی و یا پرحرف باشه .