2821
2789
عنوان

زن یا دختر سیگاری

181 بازدید | 14 پست

نظرتون در این مورد چیه 

بنظرتون دید جامعه خیلی بده نسبت به این موضوع ؟ 

در ضمن می‌دونم سیگار هم برای مرد بده هم زن سوال شد 

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب من هم نظرم با حامعه

گل رو چه به سیگار

به نظرم ما دخترا مثل گل هستیم

جای سیگار باید عطر بزنیم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

من خودم تو خونه ویپ میکشم مشکلی نیس ولی هیچوقت بیرون اینکارو نمیکنم چون تو ایران جا نیفتاده این داستان برا دخترا😐🤦

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
من خودم تو خونه ویپ میکشم مشکلی نیس ولی هیچوقت بیرون اینکارو نمیکنم چون تو ایران جا نیفتاده این داست ...

دقیقا 😒💔

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

از سیگار کشیدن مردا بدم میاد، از سیگار کشیدن زنا خیلی 

بیشتر 

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

نظد خاصی ندارم. بدن خودشه

ولی خب تو دید اول جالب نیست 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز