2777
2789

باید اول  ببینی رتبه ات چند اصلا راضی هستی از رتبه ات بعد رشته ای ک میخوای بری چی اون چ رشته ای هست اگه مثلا یکی بهت بگه بیا با ۳۰ هزار پرستاری قبولت میکنم حتی ازاد هم ک بگه دروغ گفته و کلاه... بردار اما اگه رتبه ات در حد خوبی هستش ک طبق سال ها قبل قبولی داشته در رشته دلخواهت اکثر مشاورا  فرقی نداره کدوم باشه میتونن برات انجام بدن و رشته دلخواه خودتو میاری 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که دیگه فکر کنم کارت انجام شده ولی اینو واسه اون بنده خداهایی که میخوان پولشو با این بریزن تو چاه میگم،توروخدا گول نخورید هیچ کاری انجام نمی‌ده دو تا لینک میفرستن براتون که اونارو خیلی ساده و رایگان میتونید خودتون گوگل سرچ کنید انجام بدید حتی تحلیل هم داره اونجا،اینا در آخر هم با التماس و هزاربار پیگیری از شخصی که بهتون وصل کردن چیزایی که خودتون می‌گیدو مینویسن رو کاغذ عکس میدن بهتون میگن وارد کن،با خودش که هیچ ارتباطی ندارید، اونی ام که میگن مشاورتونه فلانه هیچی بلد نیست خودش،اصلا گول اون استوری ها و وعده های توخالی رو نخورید مثل ما که آخر هم جوابمون واسه اینکه اون خدمات چیشد پس؟ این شد که :حالا که یه جا قبول شدید بالأخره