2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23815 بازدید | 435 پست

وای خیلی زیاده ۲ هفته آدم از کار و بارش میوفته هم اینکه صبحانه ناهار  شام مهمون اونم ۲ هفته خیلی سخته خواه ناخواه تفاوت هیت و باعث دلخوری میشه

اگرم مسخره کردنش که حق داشته

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خود برادرم گفتهزنش مشکل داره باهمه دعواش میشههیچکسو نمیتونه بیشتر چن روز کنارش تحمل کنه فقط باش ...

چرا از رو نمیری تو؟ 

چجوری بهت بگم به تو چه؟ 

برادرتم مشکل داره و میاد گزارش لحظه ای میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نقش اون زن تو فرهنگ این افراده که یه خدمتکاریه که کور و کر و لال هست. فقط توانایی اشپزی و تمیزکاری ...

خیلی بده ها...فکر کن تو خونه خودت باشی بگن مال پسرمون/داداشمونه به تو چه...تو رو خدا اینجوری نباشین. من بعد از ازدواجم خونه پدرم میرم روم نمیشه در یخچال رو باز کنم یه لیوان آب بردارم به آبجیم میگفتم بیاره تا اینکه بابام اینا متوجه شدن گفت تو دختر این خونه ای همیشه اما بازم راحت نیستم تو اتاقها برم زیادی یا تو آشپزخونه جولان بدم واسه خودم 🫤 خیلی کارشون بده

دیگه دوره زمونه تغییر کرده نهایتا سه روز. خونه هرکسی باشه فرقی نداره‌ .

لزومی هم نداره برادر شما وقتی جایی مهمونه بیاد از دستپخت خانم اون خونه چیزی بگه پشت سرش. کاملا حق داشته خانمه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

عزیز دل من خونه بابام تهرانه خودم شهرستان 

من خونه بابام سه چهارشب بیشتر نمی‌مونم 

خونه برادر که جای خودش رو داره

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

خق با عروسه

خونه اونم هست

داداشت خیلی دلش تنگ میشه بیاد بهتون سر بزنه

چطور اون باید پذیرایی کنه و اشپزی کنه بعد خونه داداشته!

بعدم رفت و امد که زوری نیست ادم از یکی خوشش میاد از یکی ن

ماهم ب برادرم گفتیم زن تو عمدا دعوا راه انداخته چون خوشش نیومده بیشتر از دوهفته موندیم برادرمم ب خان ...

به نظرم حق داره

آخه چه خبر ۲ هفته ،یک ماه

ما حالا تو یه شهریم چند ماه یکبار میریم واسه یک دو ساعت

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دو هفته چخبرهههه؟!!!نهایتش دو شب.مردم هم کار و زندگی دارن بخدا شام صبحونه ناهار پذیرایی خیلی سخته بخدا.همشم باید مراعات کنه تو خونش راحت نباشه با لباس بلند و روسری

ما ب برادرم گفتیم زنت بار اولش نیسعمدا بحث راه انداخته ما بریم چون معترضه طولانی بمونیم درحالی که خو ...

چرا خانواده شوهر همیشه طلبکارن خونه داداشمونه خونه پسرمونه

اگه نصفش برای برادرته نصفش برای زنشه 

خرج کردشم به شوهرش مربوطه فقط

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

خیلی حرفه جایی که با حضورتون راحت نیستن و مهمون نطلبیده هستین خودتونو جا کنید یه ماه. از پس هرکسی برنمیاد اینهمه خودشو تحقیر کنه.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.