2777
2789

این و بگم که خانواده ای داره که اصلا معنای احترام رو درک نمیکنن همیشه در حال تیکه انداختنن ،من اهل جواب دادن نیستم ولی مثلا شوهرم بگه بیا بریم خونه مامانم اینا میگم نمیام چون از خانواده ات حس خوب نمی‌گیرم ازشون متنفرم ،این و میگه بی احترامی حالا پیش اومده به خانواده اش فوش هم داده باشم دروغ نمیگم ولی خانواده اش بعد سه سال هنوز تیکه میندازن که من زیر انداز نداشتم تو جهازم ،پدر من و در آوردن به نظرتون حق ندارم حداقل یه فوش آبدار بهشون بدم ،ولی خانواده خودم اصلا اینطوری نیستن تا حالا نشده سر کوفت بزنن به شوهرم ،با اینکه جای سرکوفت زیاد داره همسرم ولی حرفی نمیزنن و دخالت نمیکنن بگین حق با منه یا همسرم لطفاً راهنمایی کنید 

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه اشون نرو،رفتی تو هم برو تو قیافه و دور ازچشم شوهرت تیکه بنداز،ولی هیچ وقت جلوی شوهرت بهشون فوش نده،و احترام بزار

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

و همسرم هم گفتن به خانواده اش بی احترامی نکنم ،من دارم دیونه میشم چون جلوی خانواده اش که نمیتونم جوابشون و بدم چون اگه جوابشون و بدم میشم یکی مثل اونا ،پیش خانواده خودم هم که نمی تونم حرفی بزنم چون نمی‌خوام بدونن خانواده همسرم چه آشغالای هستن ،همسرمم که میگه جلوی من بی احترامی نکن ،خوب من اینطوری باید بریزم تو خودم دیونه میشم اینطوری

حق با شوهرت خودتو از چشم ننداز ، زبون داشته باش جواب خانوادشون بده شوهرت چ گناهی کرده

آخه بحث اینه که میگه جواب خانوادم و نده ،خوب من چیکار کنم دیگه خسته شدم از دست خانواده اش اصلا دوست ندارم باهاشون رفت و آمد کنم ولی اونم باز همسرم اجازه نمیده ،

و از طرفی جاریم همیشه جوابشون و میده نه تنها تاثیر نداره بلکه نقطه ضعف از جاریم گرفتن بهش بیشتر تیکه میندازن 

عزیزم راست میگه خب جلو خانواده خودش و خودت نمیتونی چیزی بگی باید جلو رو خودش بگی؟؟؟خب ناراحت میشه و ...

آخه می‌دونه خانواده اش چه مدلین و حق به من میده ولی میگه بی احترامی نکن ،بعد من میگم خونه مادرت نمیام خودت برو ،میگه نه باید بیای خوب منم خسته ام یه ذره آرامش می‌خوام 

آخه می‌دونه خانواده اش چه مدلین و حق به من میده ولی میگه بی احترامی نکن ،بعد من میگم خونه مادرت نمیا ...

عزیزم منم رابطم با بابام اصلا خوب نیست و دوسشم ندارم اصلأ و هیچ کاری در حق من و همسرم نکرده ولی اگه همسرم چیزی بگه حتی خیلی جزیی حتما ناراحت میشم