2777
2789
عنوان

خیلی خستم از همه چیز

112 بازدید | 22 پست

دلم پره کار هرروزم گریه س 

نمیدونم چیکار کنم درست بشه بگذره این روزها 

چند ماهه شوهرم سرکار نمیره 

برای خرجیمون طلاهام فروختم 

یه عالمه بدهی داریم خودم آخر بارداریمه 

براش کار پیدا میکنم میگه میرم بعدش نمیره 

جواب آزمایشم اومده کم خونی شدید دارم 

😞یه روز میبینم تموم بشه همه چی 

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

دلیلش چیه چرا نمیره؟ 

چقدر بی درکه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط حامله شدنت کم بود

اون موقعی که خواستم سقط کنم سه دفعه تصادف کردیم پشت سرهم 

گفتم خداداده بهم چراسقط کنم حتما حکمتی داشت که ۲۰تومن خرج سقط بوده ۱۵۰ملیون خرج ماشین شد

شما نباید به فکر همه چی باشی چون راه حل مشکلاتی اونم زده به بیخیالی ولش کن بزار به خودش فشار بیاد تا بفهمه بایستی کار کنه زندگی الکی نیست ما زنا اشتباهمان همینه همیشه مشکلات حل میکنیم و اقایون به خودشون زحمت نمیدن

اون موقعی که خواستم سقط کنم سه دفعه تصادف کردیم پشت سرهم گفتم خداداده بهم چراسقط کنم حتما حکمتی داشت ...

چرتتت داری بهونه میاری چون تو اینجا تنهایی  فکر میکنی بچه بیاد زندگیت بهتر میشه وقتی تو پول پوشکو لباسش موندی به بهونه مسخرت میخندی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
شما نباید به فکر همه چی باشی چون راه حل مشکلاتی اونم زده به بیخیالی ولش کن بزار به خودش فشار بیاد تا ...

درست میگی 

ولی آخه منم سختی میکشم 

اگه اون می‌رفت شرکت الان تو این حال نبودم 

که بخاطر یه ماه دارو نخوردن کم خونی شدید بگیرم موقع زایمان 

دکترم گفته اگه رفع نشه موقع زایمان تشنج میاره

حرف منم همینه چرا باید درک نکنه من و نفهمه بچه هام چی

یعنی باهات حرف نمیزنه بگه دردش چیه

این که نشد زندگی💔

طفلک اون بچه.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چرتتت داری بهونه میاری چون تو اینجا تنهایی فکر میکنی بچه بیاد زندگیت بهتر میشه وقتی تو پول پوشکو لب ...

اول که بچه اولم نیس 

سومیه 

من راه حل خواستم خواهرانه

درست میگی ولی آخه منم سختی میکشم اگه اون می‌رفت شرکت الان تو این حال نبودم که بخاطر یه ماه دارو نخور ...

خب دارم میگمت شما داروهات بخر بزار بی نهار و شام و بنزین بمونه بحث اینه شما واجبات خودت به روزمرگی دادی  همسر شما باید روزمرگی هاش دچار مشکل بشه تا به خودش بیاد شما داری قناعت میکنی که این برا همچین مردی اشتباهه و فروش طلا هم اشتباه بزار مجبور بشه بی ماشین بشه چرا باید همچین مردی همه چیزش بمونه باید از دست بده تا بفهمه زمان منتظر نمیمونه

یعنی باهات حرف نمیزنه بگه دردش چیهاین که نشد زندگی💔طفلک اون بچه....

چرا میاد میگه ببخش درست میکنم همه چیو 

ولی دیگه کی 

درسته زندگی بالا پایین. داره 

ولی منم دلم به حال خودم و بچه هام میسوزه 

الان نمیدونم چیکار کنم

چرا میاد میگه ببخش درست میکنم همه چیو ولی دیگه کی درسته زندگی بالا پایین. داره ولی منم دلم به حال خو ...

ان شاءالله شرایط زندگیتون اوکی شه

به نظرم یه کار ساده واسه خودتون جور کنید🥺