2777
2789
عنوان

خیلی خستم از همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست
خب دارم میگمت شما داروهات بخر بزار بی نهار و شام و بنزین بمونه بحث اینه شما واجبات خودت به روزمرگی د ...

دردم اینه 

دوتا بچه دیگه هم دارم 

ای کاش بدونم از کجا میخواد بیاره یه ماه دیگه ۱۰۰میلیون

کلا بیخیال همه چیز شده یا بیرونه یا خواب منم میبینم اعصابم خورد میشه گریه میکنم فقط 

اولا دعوا میکردیم بعد دیدم بچه ها دارن آسیب میبینن

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
بعد الان بحث سلامتی شماست ....شما مشکل دار بشی کی پاسخگو ...شما خوب نباشی این زندگی بدرد چی میخوره ش ...

ای کاش مرداهم این و بدونن 

برام دعا کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله شرایط زندگیتون اوکی شهبه نظرم یه کار ساده واسه خودتون جور کنید🥺

انشالا 

دعا کن برام 

میترسم من کار کنم اون بدتر عادت کنه

انشالا دعا کن برام میترسم من کار کنم اون بدتر عادت کنه

چشم عزیزم💙

اره اینم هست... 

خداکنه به حق فاطمه زهرا سر عقل بیاد همسرتون

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ماشین تعمیر کرد قرض کرد منم شش هفته دیگه زایمانمه

خب وقتی شرایط اینجوره چرا باید ماشین داشته باشه بگو بفروشه اگر زود مشکلات حل نکنید بد تر میشه شرایط شماباید قناعت نکنی و روند عادی پیش بگیری چون همیشه مشکلات حل کردی مثل مادر و پدر شدی براشدر صورتی که حل مشکلات با ایشون در هر صورت چرا باید شرایط همسرت هیچ تغییر نکنه اتفاقا باید امکانات از،خود همسرت گرفته بشه تا به خودش بیاد  الان زندگیتون هر جور شده شب و روز میشه و برا بعضی مردا همین کافیه غذام که داره شما هم که هستی دیگه چرا خودش زحمت بده شما زن زندگی و خوبی هستی که الان تو این شرایطی وگرنه ایشون زودتر میجنبید 

اول که بچه اولم نیس سومیه من راه حل خواستم خواهرانه

خواهرانه راه حلی ندارم حتی نمیتونم بهت پیشنهاد طلاق بدم با سه تا بچه فقط دارم بهت میگم پشیمون میشی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون