2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 88 پست
اگر قبول کنه خوبه ولی از اونجایی که خودم کاربر مرد هستم بعید میدونم قبول کنه

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

بالبع وقتی تصمیم به استقلال میگیرید باید به پشتوانه اون یکسری مشکلات عدیده بعدی رو هم در نظر بگیرید

مهمترینش حضانت فرزندتون هست، چقدر مهمه دخترتون با شما زندگی کنه؟ چون سن ۷ سالش تموم شده حق حضانت با پدرش هست ایا کفش اهنی پا میکنید برای گرفتن حضانت دخترتون؟

دوم اینکه ایشون سریعا شما رو ممنوع الخروج میکنن و نسبت به اخذ گواهی عدم تمکین اقدام‌میکنن

به محض گواهی عدم تمکین دیگه شما نفقه نمیتونی بگیری ازش و ایشون اجازه ازدواج مجدد رو داره

سوم اینکه میتونن با صحنه سازی و مدارک و شواهد جلوی کار کردنتونو بگیره و از طریق قوه قضاییه گواهی عدم کار هم صادر بشه و بعد استقلال مالی رو‌از دست میدید

با تفکر و تامل بیشتر اقدام‌ کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالبع وقتی تصمیم به استقلال میگیرید باید به پشتوانه اون یکسری مشکلات عدیده بعدی رو هم در نظر بگیریدم ...

ممنونم از راهنماییتون. منکه نمیخوام طلاق بگیرم.

برای جدا زندگی کردن هم باید همه این کارها رو که فرمودید انجام بدم؟ منظورم فکرکردن به حضانت دخترم و... . 

میشه بفرمایید چه زمان میتونم حضانت دخترم رو بگیرم؟

ممنونم از راهنماییتون. منکه نمیخوام طلاق بگیرم.برای جدا زندگی کردن هم باید همه این کارها رو که فرمود ...

این چیزایی که گفتم فقط برای جدا زندگی کردنه

حالا با راه کارهای حقوقی میشه مثل نفقه و اشتغال و استقلال رو‌بدست اورد که اونم مستلزم اینه ضما شرایطشو داشته باشید

چی بگم والا.... داغون داغونم.... نمیدونم کدوم کار درست.

فقط باید گاهی گذشت کرد بخصوص برای من شما که دختر دارین دوست نداریم اسم طلاق یدک بکشیم و شرایط بعد طلاق اگه برامون سختر باشه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

این چیزایی که گفتم فقط برای جدا زندگی کردنهحالا با راه کارهای حقوقی میشه مثل نفقه و اشتغال و استقلال ...

اگر هر دو موافق جدا زندگی کردن باشیم چی؟ بازم دردسر میشه برام؟

فقط باید گاهی گذشت کرد بخصوص برای من شما که دختر دارین دوست نداریم اسم طلاق یدک بکشیم و شرایط بعد طل ...

از گذشت و صبر کردن خسته ام.... 

بدنامی چیه الان دیگه همه طلاق میگیرن فرهنگسازی شده مثل قدیم نیست 

بعدش همسرت راضیه اینطوری؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بالبع وقتی تصمیم به استقلال میگیرید باید به پشتوانه اون یکسری مشکلات عدیده بعدی رو هم در نظر بگیریدم ...

منم میخواستم همینارو بگم 

وقتی راضی نباشه از راه قانونی میتونه خیلی کارا بکنه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تاحالا پیش تراپیست رفتی ؟ 

منم یازده ساله ازدواج کردم شاغلم و یه پسر دوساله دارم و بخاطر مشکلاتی که با همسرم‌دارم به جدایی فکر میکردم و هیچ ترس و مشکلیم برای بعد از جداییم ندارم جز پسرم که خیلی به پدرش وابسته اس و‌شوهرمم پدر فوق العاده ایه .  چندتا تراپیست عوض کردم تا اینکه اخریه رو حس کردم خیلی کاربلده واقعا یک‌ساعته مفیدی بود برام و بهم گفت خودم یه سری تروما و مشکلاتی از بچگی دارم که باعث‌تشدید مشکلاتمون شده و قبل از هرتصمیمی باید اول رو‌روان سالم خودم کارکنم و از صحبتام یه سری مشکلاتم برای شوهرم تشخیص داد که میگفت تا حدی میشه با تغییر روش من رو‌ درست شدن اونا کار‌کرد و‌اگر خودشم بیاد که چه بهتر، من خیلی امیدوارم شدم شوهر من ادم خیلی خوبیه یعنی وقتی با مردای دور وبرم مقایسش میکنم میبینم چیزایی تو وجودش داره که هیچکدوم از اون مردا ندارن ولی خب مشکلاتیم‌هست که اذیتم میکنه و الان امیدوارم که این اقای تراپیست بتونه کمکی بکنه بهمون شماهم قبل از هر تصمیمی با یه زوج درمانگر کاربلد مشورت کن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

اسی منم دقیقا شرایطم مثل شماست

یه بچه دارم و شوهرم بداخلاقه

آرزو دارم جدا ازش زندگی کنم ولی مطمعنم قبول نمیکنه و اگه بهش بگم باز شروع میکنه داد و بیداد کردن و بدو بیراه گفتن😔

پسرم زندگیمه