parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 عنوان پست کمککک 101 بازدید | 13 پست سلام بچه ها امروز ساعت ۴ صبح بستم رسیده پست منطقه مون(با کد رهکیری پیگیری کردم*)امروز میارنش!؟؟کسی تجربشو داره؟؟ 1403/06/10 | 07:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6988 فکر نکنم امروز بیاد احتمال زیاد فردا بیاد خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ندا_بانو_هستم عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2952 نه چون باید تعداد بسته ها زیاد باشه که بعد همه با هم بفرستمن، امکان داره دو روز دیگه بسته ها تعدادش زیاد بشه بفرستن . ولی اگه اونحا بسته زیاد باشه احتمالا امروز میفرستن فهمیدی چی گفتم ؟ 💔🙂
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 فکر نکنم امروز بیاد احتمال زیاد فردا بیاد 🤣🤣گواهیناممهتا ظهر صبر میکنمنشد خودم میرم میگیرممم
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 نه چون باید تعداد بسته ها زیاد باشه که بعد همه با هم بفرستمن، امکان داره دو روز دیگه بسته ها تعدادش ... آره فهمیدمممنون
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6988 🤣🤣گواهیناممهتا ظهر صبر میکنمنشد خودم میرم میگیرممم اها پس همونه ذوق داری البته حق داری😁😁 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 اها پس همونه ذوق داری البته حق داری😁😁 😂😂😂از ۴ صبح تو سایت رهگیری خوابیدم
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6988 😂😂😂از ۴ صبح تو سایت رهگیری خوابیدم ای جاااانااا حالتو خریدارم 😅 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 ای جاااانااا حالتو خریدارم 😅 تا ظهر صبر کردم بعد دیگه تحمل نداشتم خودم رفتم گرفتمش🥺😍😍😍
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6988 تا ظهر صبر کردم بعد دیگه تحمل نداشتم خودم رفتم گرفتمش🥺😍😍😍 چند ساعت بهش نگاه کردی؟😜 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 چند ساعت بهش نگاه کردی؟😜 از ظهر تاحالا کنارمه😂😂نگاه میکنم یاد دوبل هام میوفتم که چقدر تمرین کردم تا باردوم قبول شم و شدم:)))
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6988 از ظهر تاحالا کنارمه😂😂نگاه میکنم یاد دوبل هام میوفتم که چقدر تمرین کردم تا باردوم قبول شم و شدم:)) ... حق داری خوشحال باشی گواهینامه گرفتن خیلی مزه میده😀 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 حق داری خوشحال باشی گواهینامه گرفتن خیلی مزه میده😀 ممنونم عزیزم♥️♥️