2777
2789

فکر نکنم امروز بیاد احتمال زیاد فردا بیاد

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

چون باید تعداد بسته ها زیاد باشه که بعد همه با هم بفرستمن، امکان داره  دو روز دیگه بسته ها تعدادش زیاد بشه بفرستن . ولی اگه اونحا بسته زیاد باشه احتمالا امروز میفرستن 

فهمیدی چی گفتم ؟ 

💔🙂

🤣🤣گواهیناممهتا ظهر صبر میکنمنشد خودم میرم میگیرممم

اها پس همونه ذوق داری البته حق داری😁😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
😂😂😂از ۴ صبح تو سایت رهگیری خوابیدم

ای جاااانااا حالتو خریدارم 😅

تا ظهر صبر کردم بعد دیگه تحمل نداشتم خودم رفتم گرفتمش🥺😍😍😍

چند ساعت بهش نگاه کردی؟😜

از ظهر تاحالا کنارمه😂😂نگاه میکنم یاد دوبل هام میوفتم که چقدر تمرین کردم تا باردوم قبول شم و شدم:)) ...

حق داری خوشحال باشی گواهینامه گرفتن خیلی مزه میده😀