2777
2789
عنوان

دنیای ماورا

886 بازدید | 66 پست

اگه میخواید راه های سیر و سلوکی رو انجام بدید یا سوالات ماورایی دارین یا نمیدونید از کجا شروع کنید کامنت بذارید زیر همین پست تا جایی که علمم بکشه پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه های سیرسلوکی یعنی چی؟

افرادی هستن میخوان به خدا نزدیک شن و به یسری جاها برسن تو دنیای ماورا چشمشون باز شه یا برونفکنی اگاهانه کنن ولی نمیدونن از کجا شروع کنن

بنظر بنده کسی میتونه آموزش بده که خودش مسلط باشه.. اگه شما مسلط هستید بفرمایید چه رنگ پیراهنی تن من ...

والا قرار نیست اموزشی بدم قراره اگه نمیدونه شخص ار کجا شروع کنه بهش بگم و من مسلط نیستم و حتی اگه مسلط هم باشه یه شخصی نمیتونه چون باید چهره بشناسه و برونفکنی اگاهانه داشته باشه و بیاد ببینه شخصو بگه من فقط قراره جایی که باید ازش شروع کنه رو بگم

با صرف ادعا نمیشه که به کسی اعتماد کرد

صد درصد ولی من هیچ ادعایی ندارم و یه مدته که شروع کردم چون خودم خیلی وقت پیش دنبالش بودمو نمیدونستم باید چیکار کنم گفتم اگه کسی این مشکلو داره کمکی بهش بشه

والا قرار نیست اموزشی بدم قراره اگه نمیدونه شخص ار کجا شروع کنه بهش بگم و من مسلط نیستم و حتی اگه مس ...

خب وقتی مسلط نیستین از کجا میتونین تشخیص درست بدین که راهی که در اختیار مخاطب میذارین درسته یانه؟! 

خب وقتی مسلط نیستین از کجا میتونین تشخیص درست بدین که راهی که در اختیار مخاطب میذارین درسته یانه؟!

استاد کاوه سرچ کنید داخل یوتیوب میاره رسیده به یسری جاها مثلا از کودکی چشمش باز بوده و داستاناشو تعریف میکنه حالا خواستید برید ببینید