2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
میدونی چرا میگم با یه مرد برو حتما؟ اولا یکم حساب میاد دستشون که بی کس نیستی دوما می‌فهمن دختر خانوا ...

بله درست میگید ممنونم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من با داداش برو بنگاه خونه پیدا کن بگو دو نفر هستیم اگه سعی کنی اپارتمان تک واحدی بگیری اینجوری فوضولی کمتر میشه از ساعت پنج به بعدم یه کفش مردانه بذار جلو در بعدم با همسایه ها قاطی نشو در حد سلام من به جای تو بودم همین کار میکردم

به نظر من با داداش برو بنگاه خونه پیدا کن بگو دو نفر هستیم اگه سعی کنی اپارتمان تک واحدی بگیری اینجو ...

اخه تک واحدی سخت پیدا میشه اگرم باشه گرونه

اتفاقا ب فکر خودمم رسید 

اگه تک واحدی باشه دیگه کاریم ندارن؟ دوربین های ساختمون چی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

حالا همه آپارتمانها دروبین ندارند سعی کن یه خونه کوچیکتر بگیری یکی دوتا محله بیای پایین تر ولی تک واحدی باشه یا فوق نهایتش دیگه دو واحدی باشه   اونم روبه رو همم نباشه که از چشمی راحت  ببینند کنار هم باشه خونه ها بهتر چون رفت وآمد بشه دیدشون از چشمی کمتر به این نکات توجه کن 

خوش بحال حلزون.

هیچ نیازی به بنگاه نداره.. 

خواه حلزون مجرد، خواه حلزون متاهل، خواه حلزون مطلقه.. حتی وقتی حلزون میمیره، نباید دنبال قبر بگرده، تووی خونه خودش دفن میشه🥳

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
حالا همه آپارتمانها دروبین ندارند سعی کن یه خونه کوچیکتر بگیری یکی دوتا محله بیای پایین تر ولی تک وا ...

اها . درست میگید. فقط توی طبقه خودم مهمه واحدها؟ 

طبقات دیگه مهم نیست؟ توجه نمیکنن؟ 

شناسنامه را برای نوشتن قولنامه میحوان....بگو با مادرم زندگی میکنم،راحت تره

ولی من قبلا قولنامه نوشته بودم شناسنامه چک نکردن فقط کارت ملی گرفتن 

آخه اگه بگم با مادرم، وقتی خودم تنهام و مادرم نیست، شک نمیکنن؟

برای ثبت افرادی که در منزل سکونت خواهند کرد از همون اول همیشه

ولی من قبلا قولنامه نوشته بودم شناسنامه چک نکردن فقط کارت ملی گرفتن 

خوش بحال حلزون.هیچ نیازی به بنگاه نداره.. خواه حلزون مجرد، خواه حلزون متاهل، خواه حلزون مطلقه.. حتی ...

چقدر چرت و پرت میگی تو اخه

چیکار کنم دیگه نیای تاپیکام؟ بابا دست از سرم بردار دیگه اَه

ولی من قبلا قولنامه نوشته بودم شناسنامه چک نکردن فقط کارت ملی گرفتن آخه اگه بگم با مادرم، وقتی خودم ...

بگو با مادرم ،اونا که نمیان چک کنن ببینن همیشه مادرت هست یا نه،ی وقتی هم اگه مشکلی پیش اومد،نهایت میگی مادرت ی روز میاد پیشت

ولی اگه بگی همسر،اتفاقی بیفته ،بگن شناسنامه بیار،میخوای چکار کنی؟مملکت ماهم خداروشکر همه قاضی،حالا بیا قسم بخور طرف شوهرته،مگه باور میکنن

اسی من دوست پسرم ۲ روز پیش خونه اجاره کرد گفته بود متاهلم فقط سر قرارداد نوشتن باهاش رفتم که شک نکنن شناسنامه هم چک نکردن هم صابخونه هم املاکی هم کلی بهم احترام گزاشتن که همسر آقای فلانی هستی ...تو اجاره خونه هم نوشتن به ۲ نفر اجاره داده میشه🤭🤭🤭