2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
اسی من دوست پسرم ۲ روز پیش خونه اجاره کرد گفته بود متاهلم فقط سر قرارداد نوشتن باهاش رفتم که شک نکنن ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت 

شما بعنوان شاهد لازم نبود امضا کنی؟ 

خب اگر بخوای رفت و امد کنی خونش، مشکوک نمیشن همسایه ها؟ 

بخاطر ساعت و نحوه رفت و آمدت؟ 

آخه اکثرا ایشون تنهاس

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اسی من دوست پسرم ۲ روز پیش خونه اجاره کرد گفته بود متاهلم فقط سر قرارداد نوشتن باهاش رفتم که شک نکنن ...

خانواده‌ دوس پسرتم، توی همون شهرن؟ 

اگه بخوان خانوادش رفت و امد کنن، همسایه ها ممکنه از دهنشون بپره مثلا تو اونجا رفت و امد داری، بد نمیشه؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت شما بعنوان شاهد لازم نبود امضا کنی؟ خب اگر بخوای رفت و امد کنی خونش، م ...

آره بعنوان شاهد باید حتما امضا میکردم

کارش یه جوریه که عصر میره نصف شب برمیگرده

بعدشم به همسایه ها چه ربطی داره ؟اصن مشکوک بشن به چی؟این فوضولیا مال ۱۰ سال پیشه اگه آزارت به همسایه نرسه اونم به تو کاری نداره 

خانواده‌ دوس پسرتم، توی همون شهرن؟ اگه بخوان خانوادش رفت و امد کنن، همسایه ها ممکنه از دهنشون بپره م ...

نصف خانواده اش هستن ولی قرار نیست اونجا رفت و آمد کنن بعدشم خواهر و شوهر خواهر و برادر زادش منو میشناسن

آره بعنوان شاهد باید حتما امضا میکردمکارش یه جوریه که عصر میره نصف شب برمیگردهبعدشم به همسایه ها چه ...

خب میگم بعدا اگ خانوادت بفهمن میری خونش ، برات دردسر نمیشه؟

آره بعنوان شاهد باید حتما امضا میکردمکارش یه جوریه که عصر میره نصف شب برمیگردهبعدشم به همسایه ها چه ...

شمادرست میگید اگه اینجوری همه بافرهنگ باشن عالیه.

مثلا ب این مشکوک بشن که زنو شوهر نیستید و مثلا زنگ‌بزنن صاحب خونه گزارش بدن یا اگ خیلی پیگیر باشن مثلا کلانتری و اینا

اخه توی پست های دیگم خیلیا گفتن اینجوری پیش اومده 

ببخشید برا همین پرسیدم ازتون

نصف خانواده اش هستن ولی قرار نیست اونجا رفت و آمد کنن بعدشم خواهر و شوهر خواهر و برادر زادش منو میشن ...

چرا قرار نیست رفت و امد کنن ؟ یعنی بهش سر نمیزنن یهو شمارو اونجا ببین؟

شمادرست میگید اگه اینجوری همه بافرهنگ باشن عالیه.مثلا ب این مشکوک بشن که زنو شوهر نیستید و مثلا زنگ‌ ...

والا ما تا الان مثل زن و شوهر رفتار کردیم😆یه جاهایی هم برای اینکه کارمون راه بیوفته نقش زن باردار رو بازی کردم😂😂

سرمو میبرن میزارن رو سینه ام😊

دل و جراتت رو دوست دارم 🤣🤣

نه به کسی نگفته خونه گرفته پدرش فوت کرده مادرش شهرستانه خواهر برادرش هم خبر از کاراش ندارن

پس نمیدونن کجا زندگی میکنه؟ چه عجیبن

نه به کسی نگفته خونه گرفته پدرش فوت کرده مادرش شهرستانه خواهر برادرش هم خبر از کاراش ندارن

اخه زن و شوهرا هرروز باهمن میرن و میان 

حالا نمیگن بچتون کی بدنیا میاد؟ خیلی خوبید شما ۲ تا🤣🤣🤣