2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
از کجا بفهمن همسایه ها فضولی یا نه؟؟ خوشم نمیاد از فضول بازی

اونو ک ب مرور زمان میفهمی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
برای قولنامه شناسنامه باید بدی پس بنگاه و صاحب خونه میفهمن به همسایه ها دلیل نداره بگی با همسایه ها ...

ن با همسایه کاری ندارم ولی دیدی تا یه همسایه جدید میاد 

روزای آینده تلاش میکنن ازش سوال کنن آمار دربیارن؟؟؟ خیلی بدم میاد نمیدونم چی بگم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گزارش نمیدن ولی خب همکار چه دلیلی داره بیاد تو خونه یا مردی از فامیل به جز محارم ...؟ ممکنه به صا ...

نه بابا خب مثال زدم منظورم این بود که حالا میخوام اینجوری رو مهمون هام حساس باشن؟ آرامش ندارم اینجوری که

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
ولی اگه نظر منو بخواین اگه امکانش هست باخانواده زندگی کنید.. تنهایی سختی های زیادی داره

چندین سال تنهایی زندگی کردم

بار اولم نیست

نه بابا خب مثال زدم منظورم این بود که حالا میخوام اینجوری رو مهمون هام حساس باشن؟ آرامش ندارم اینجور ...

حالا تو هم اول بسم الله مهمونی نمیدی که ... حداقل دو سه ماه اول درگبر کارهای خونه ای ... بیخیال  

اونو ک ب مرور زمان میفهمی

منظورم این بود قبل اینکه برم تو ساختمون،  راهی نیست بفهمم همسایه ها چطورن؟،

ن با همسایه کاری ندارم ولی دیدی تا یه همسایه جدید میاد روزای آینده تلاش میکنن ازش سوال کنن آمار دربی ...

وقتی میخوای خونه اجاره کنی دقت کن 

روزای اول میان به بهونه نزدیکت بشن سر حرف باز کنن بگو معذرت میخوام باید برم تصلا صحبت نکن اینطوری دیگه کسی کاری بهت نداره 

آپارتمانی که آدماش همش توی راه پله ن یا جلوی در وایستادن معلومه اون اجاره نکن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

معمولا محیط ناسالم از همون اول مشخص میشه.. باید توجه بکنید به هرطریقی که میتونید

نمیدونم دفعه اولیه. مثلا چه نشونه هایی ؟

حالا تو هم اول بسم الله مهمونی نمیدی که ... حداقل دو سه ماه اول درگبر کارهای خونه ای ... بیخیال

منم برای بعدا پرسیدم

وقتی میخوای خونه اجاره کنی دقت کن روزای اول میان به بهونه نزدیکت بشن سر حرف باز کنن بگو معذرت میخوام ...

باشه

زندگی تنهایی برای یه زن خیلی سخته.. امروز جامعه پراز افراد مریض هست.. خوب فکرکن بهش

سالهای قبلم تنها زندگی کردم

إن شاالله بسلامتی ودل خوش کارهاتون پیش بره

ممنونم