2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
نه ندارن الان دانشجوها خونه اجاره میکنن راحت باشن همسایه ها ازت چیزی نبینن ک شکایت کن ب صاحب خونه چی ...

چی ببینن که شکایت کنن؟ به همسایه ها چه ربطی داره؟ 

۴ دیواری مگه اختیاری نیست

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم تو شهر بزرگم ولی واقعا بنظرتون شناسنامه چک میکنن؟؟؟

ببین متاسفانه برخی خانم ها یه کارهایی کردن ک بقیه هم زیرسوال میرن

اگر صاحب خونه براش مهم باشه ک زن مطلقه مستاجرش نشه حق این رو داره که شناسنامه ات رو چک کنه... چون به هر حال باید بدونه خونه اش رو قراره ب کی بده...

عزیزم تو روز اسباب کشی آمارت در میاد... مرد غریبه هم ک قطعا خونه راه نمیدی و تمام

توی روز اسباب کشی خب خانوادم هم میان کمکم تنها نیستم قطعا

مرد غریبه که نه ولی اگه مثلا همکاری فامیلی که آقا بود بیاد خونه، اینا سریع میخوان گزارش بدن؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نذار فکرکنن سایه مرد بالاسرت نیست

ممنون عزیزم.

ببین متاسفانه برخی خانم ها یه کارهایی کردن ک بقیه هم زیرسوال میرناگر صاحب خونه براش مهم باشه ک زن مط ...

عجب.... ناراحت میشم واقعا

چی ببینن که شکایت کنن؟ به همسایه ها چه ربطی داره؟ ۴ دیواری مگه اختیاری نیست

بعضی همسایه ها فضولن چیز مشکوک ببین میرن شکایت میبرن 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
حدالامکان آپارتمان بگیر. به همسایه ها حتما توجه کن

اره ویلایی که نمیگیرم میرم توی آپارتمان 

چجوری توجه کنم؟؟

برای قولنامه شناسنامه باید بدی پس بنگاه و صاحب خونه میفهمن 

به همسایه ها دلیل نداره بگی 

با همسایه ها اصلا صحبت نکن رفت و آمد نکن 

آسته برو آسته بیا 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

توی روز اسباب کشی خب خانوادم هم میان کمکم تنها نیستم قطعامرد غریبه که نه ولی اگه مثلا همکاری فامیلی ...

نه گزارش نمیدن 

ولی خب همکار چه دلیلی داره بیاد تو خونه یا مردی از فامیل به جز محارم ...؟ ممکنه به صاحب خونه ات بگن که رفت و امد اینطوری داره مستاجرت 

اصلا سوای حرف مردم ب مردا رو نده همون نگاهی که بنگاهی ب زن مطلقه داره همسایه ب زن مطلقه داره همکار مردی ک بهت اینطوری نزدیک باشد بدتر از اونا داره حواست رو جمع کن

بعضی همسایه ها فضولن چیز مشکوک ببین میرن شکایت میبرن

از کجا بفهمن همسایه ها فضولی یا نه؟؟ خوشم نمیاد از فضول بازی