2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
نبابا برام مهم نیست فقط میخوام خونه گیرم بیاد حتما میپرسن چند نفرید؟ خب نمیدونم چی جواب بدم؟؟

بگو فعلا بچه نداریم... 😁 یعنی هم متاهلی هم ممکنه تعدادتون زیاد بشه...الانم مامانم همراهمه شوهرم سرکار

نع دختر عمو من اینجور گفتع و با همسایه هام دم خور نیست فقط هراز گاهی ی کفشع مردونه میزاره جلو واحدش ...

اها خب فکر بد نمیکنن ؟ 

نمیگن چرا شوهرش هیچوقت بیرون نمیاد؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خونوادت برو توضیح هم نده مثلا با مامان اگرم هنوز تو شناسنامه طلاقت ثبت نشده بگو متاهلم اگر پرسیدن ...

تو شناسنامم طلاق ثبت شده کامل. چون چند ماهه جدا شدم

مگه شناسنامه چک میکنن؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اها خب فکر بد نمیکنن ؟ نمیگن چرا شوهرش هیچوقت بیرون نمیاد؟

نه میگم ک با همسایه اصلن دم خور نمیشه فکر بد نمیدونم چون تا حالا بهش چیزی نگفتن 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
بگو فعلا بچه نداریم... 😁 یعنی هم متاهلی هم ممکنه تعدادتون زیاد بشه...الانم مامانم همراهمه شوهرم سرک ...

میترسم همسایه ها سوال بپرسن دستپاچه بشم 

ما توی شهری هستیم که ملت زود صمیمی میشن

نمیخوام روم حساس بشن که رفت و امد مو چک کنم

با داداشت برو. بدون مرد نرو

اره ولی چرا؟

از کجا؟

موقع قرارداد نوشتن به اسم کی میخوای بنویسی؟

و اینکه دیدی خودمون از رفتار یه نفر که مجرده ولی وانمود میکنه متاهله می فهمیم راست نمیگه، به نظرم بقیه هم همینن از رفتار متوجه میشن حالا شاید به روت هم نیارن

نه میگم ک با همسایه اصلن دم خور نمیشه فکر بد نمیدونم چون تا حالا بهش چیزی نگفتن

خوبه. منم نمیخوام با همسایه صمیمی بشم 

ولی وای مامانم اگه بیاد خیلی زود رفیق میشه باهاشون 

بخاطر همین عزا گرفتم

تو شناسنامم طلاق ثبت شده کامل. چون چند ماهه جدا شدممگه شناسنامه چک میکنن؟؟

والا ما میریم بنگاه فقط کارت ملی چک میکردن 

اما شما چون خانم هستید شاید شناسنامه بخوان 

از تو دیوار خونه پیدا کن فقط برو بنگاه بنویس که خدایی نکرده مورد نیت سو قرار نگیری تازه دیگه بنگاه هم نمیرن اینترنتی اجاره نامه رو ثبت میکنن... 

بابا ب دانشجو دختر تنها خونه میدن خبر نداری؟هیچی نگو اگر پرسیدن حرف بزن

نه والا خبر ندارم

فکر میکردم به دختر تنها نمیدن. 

تنها زندگی کردن کجاش از نظر بقیه مشکل داره ک بهت چپ نگاه کنن 🤨 اووووه این همه آدم تنها زندگی میکنن

چمیدونم والا با این فرهنگی که ما داریم 

دختر تنها حتما پشت سرش حرفه 

خوبه. منم نمیخوام با همسایه صمیمی بشم ولی وای مامانم اگه بیاد خیلی زود رفیق میشه باهاشون بخاطر همین ...

آها پس اینجوریع الکی بگو اومدی اینجا سرکار یا دانشگاه و مجردی 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺