من یکی بهم پیشنهاد اذدواج داد عکسش گذاشتم اینجا با نظرهاشون دودلم کردن بدجور اکثرا میگفتن خیلی معمولیه بعضیا گفتن خوب نیست خیلی فکرم درگیر بود بااین نظرات بااینکه به دوست اشناها نشون دادم گفتن خیلیم خوبه من گفتم شاید واسه اینکه من جواب منفی ندم این میگن بعد رفتم تاپیکهای قبل خوندم این عکسی که الان میزارم همه گفته بودن افتضاحه زشته این چیه 😄خدایش یعنی شوهرای خودشون یا خودشون ازاین خوشکلترن که این میگن که به این میگن افتضاح خوب شد این تاپیک قدیمی دیدم یه شک دودلی انداخته بودن بهم که نگو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب کسی که بر اساس نظر دیگران انتخاب میکنه باید همچین چیزای رو هم بپذیره دیگه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کجای کاری من یه بار عکس شوهرمو گذاشتم یکی گفت چقدر زشته ایشون🥹همینجوری موندم آخه از نظر خودم شوهرم ...
والا منم این پسر که پیشنهاد داده به اشناها نشون دادم گفتن خیلیم خوبه اینجا میگفتن این چیه باعث میشن ادم به شک دودلی بیفته الان فهمیدم ازحسودیه این تاپیک قدیمی دیدم