من یکی بهم پیشنهاد اذدواج داد عکسش گذاشتم اینجا با نظرهاشون دودلم کردن بدجور اکثرا میگفتن خیلی معمولیه بعضیا گفتن خوب نیست خیلی فکرم درگیر بود بااین نظرات بااینکه به دوست اشناها نشون دادم گفتن خیلیم خوبه من گفتم شاید واسه اینکه من جواب منفی ندم این میگن بعد رفتم تاپیکهای قبل خوندم این عکسی که الان میزارم همه گفته بودن افتضاحه زشته این چیه 😄خدایش یعنی شوهرای خودشون یا خودشون ازاین خوشکلترن که این میگن که به این میگن افتضاح خوب شد این تاپیک قدیمی دیدم یه شک دودلی انداخته بودن بهم که نگو
خب دقیقا عکس نذار کسی نظر بده. چکار داری شوهر کی چه شکلیه. نظر دیگران برات خیلی مهمه؟
من که اشتباه کردم اره ولی خیلی خانوماهستن عکس خودشون میزارن اینجا نظر بدن ازحسودی الگی بگن افتضاح دل اون بیچاره هم میشکنه شاید بخاطر همین حرفهای الکی بره کلی عمل کنه خودش بدبخت کنه
خب بلاخره ادم کنجکاو میشه ببینه نظر بقیه چیه راستش بگن چرا با اقده وحسودی الکی میگن افتضاح
شاید از نظر اونا زشت باشه یا شایدم به قول شما از عقده بگن شما باید نظرت عوض بشه؟
الان من همه دنیا بیان بگن مثلا چاوشی فلان بیساره برام مهم نیس نظر خودم مهمه نه دیگران اونم تو همچین چیزای مهمی مثل شریک زندگی ادم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
من که اشتباه کردم اره ولی خیلی خانوماهستن عکس خودشون میزارن اینجا نظر بدن ازحسودی الگی بگن افتضاح دل ...
خب اونم بدتر از تو اشتباه میکنه. هر کسم عکس میذاره باید جنبه داشته باشه. ممکنه من نوعی یا خودت حتی جورجیانا رو نپسندیم ولی از نظر دیگران جذابترین باشه. یا هر کس دیگه ای. کسی که عکس میذاره نظر بخواد اعتماد بنفس نداره. ادم زشت نداریم. در مورد شوهر و خواستگار که نظر دیگران واقعا مهم نیست.
کجای کاری من یه بار عکس شوهرمو گذاشتم یکی گفت چقدر زشته ایشون🥹همینجوری موندم آخه از نظر خودم شوهرم ...
😂😂😂😂ببخش با حرفت خندم گرفت😂😂دقیقا بعضیا فقط میخان تخریب کنن پس ادم نباید عکس بزاره
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
خب اونم بدتر از تو اشتباه میکنه. هر کسم عکس میذاره باید جنبه داشته باشه. ممکنه من نوعی یا خودت حتی ج ...
خدای جنبه هم باشه همه بگن افتضاع میپوکه طرف الان همه بیان به بردپیت هم بگن زشتی خودشم شک میکنه شاید زشته تاپیکش بزن یکی نگفته این خوبه یامعمولی صدنفر نظر دادن همه گفتن اوق😄
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥