2777
2789
عنوان

خدا لعنتتون کنه مردای هول عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 50 پست
وای منم یه سری از این سبک تامیکا زدمگفتم پسر خالم با پا زده تو‌ پثانه ام ترشح دارم بعد یکی اومده بود ...

😂همش دنبال مخ‌زنی‌ن

حالا کاش می‌دیدی تو درخواستای من یکیش خبرمرگش مرد بزرگی بود عکس خودش پروفش بود خجالتم نمیکشن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂همش دنبال مخ‌زنی‌نحالا کاش می‌دیدی تو درخواستای من یکیش خبرمرگش مرد بزرگی بود عکس خودش پروفش بود خ ...

همون ک عکسش پایینه نصف کلش تو دایره نیست؟🤣

بابا عکس بزار ابروشون بره چرا عکس نیمزاری

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
اینایی ک گفتم تهش ۳ ایل ۴ تا بقیه پدصگا اومدن یانجا دنبال زن زندگیشون و نیمه گمشده و دوس دخترمرد ۵۰ ...

اصلا میدونی چیه حقیقتش من همینم تو کتم نمیره این سایت زنونه‌س مرد نباید باشه چ خوب چ بد

سایت مردونه هم هس برن اونجا دنبال کارای خوب و ثواب دارشون

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
همون ک عکسش پایینه نصف کلش تو دایره نیست؟🤣بابا عکس بزار ابروشون بره چرا عکس نیمزاری

بنظرت اینا آبرو می‌فهمن چیه 

چند روز پیش یکی تو پی وی مزاحمم شد خیلی ترسیدم. واقعا اضطراب گرفته بودم تا چند ساعتمسخره هم می کرد

خبر مرگش تاپیک میزدی که نی نی یار رسیدگی کنه

بلد نبود، یه خانومی گفت آیدی رو فرستادم اون داد به نی نی یار تگش کرد

با خداروشکر ولی یکی دوتا نیستن هرچیم نی نی یار تعلیق کنه بازم هستن و جدیدم میان چه میشه کرد

بنظرت اینا آبرو می‌فهمن چیه

عررررر دقیقا همین بود ب من یه سره درخواست میداد

توی تامیکی ک زدم و اسکرین اینو گذاشتم بعصیا گفتن ک مروفایلشو خاک تو سر و...

تو همون تاپیک با فلسفه دعوام شد

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
عررررر دقیقا همین بود ب من یه سره درخواست میدادتوی تامیکی ک زدم و اسکرین اینو گذاشتم بعصیا گفتن ک مر ...

😂😂همه جا هس پس حالا این یکیش بود عکس خودش بود اونا اسم کاربریشون زن بود

آخه این فلسفه میفهمه دختر خوب

همون ب من درخواست داده بودددددد

چرا تعلیقش نمیکنن صد در صد مزاحم خیلیای دیگم شده