gooljoon مدیر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عنوان خدا لعنتتون کنه مردای هول عوضی | مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 50 پست آدم جرعت نمیکنه یه سوالم بپرسه برین گمشین یه سوال پرسیدم کلی مرد درخواست دوستی دادنانشالله نسلتون از رو زمین محو شه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏 1403/06/10 | 02:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xfutdkfujdbuzgusig عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3793 چقد متن نوشتاریت عالی بود😐 🤣🤣 آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 وای منم یه سری از این سبک تامیکا زدمگفتم پسر خالم با پا زده تو پثانه ام ترشح دارم بعد یکی اومده بود ... 😂همش دنبال مخزنینحالا کاش میدیدی تو درخواستای من یکیش خبرمرگش مرد بزرگی بود عکس خودش پروفش بود خجالتم نمیکشن سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
xfutdkfujdbuzgusig عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3793 😂همش دنبال مخزنینحالا کاش میدیدی تو درخواستای من یکیش خبرمرگش مرد بزرگی بود عکس خودش پروفش بود خ ... همون ک عکسش پایینه نصف کلش تو دایره نیست؟🤣بابا عکس بزار ابروشون بره چرا عکس نیمزاری آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 اینایی ک گفتم تهش ۳ ایل ۴ تا بقیه پدصگا اومدن یانجا دنبال زن زندگیشون و نیمه گمشده و دوس دخترمرد ۵۰ ... اصلا میدونی چیه حقیقتش من همینم تو کتم نمیره این سایت زنونهس مرد نباید باشه چ خوب چ بدسایت مردونه هم هس برن اونجا دنبال کارای خوب و ثواب دارشون سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
xfutdkfujdbuzgusig عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3793 اصلا میدونی چیه حقیقتش من همینم تو کتم نمیره این سایت زنونهس مرد نباید باشه چ خوب چ بدسایت مردونه ه ... اره واقعا حق میگی آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
مصدقیان عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3484 چند روز پیش یکی تو پی وی مزاحمم شد خیلی ترسیدم. واقعا اضطراب گرفته بودم تا چند ساعتمسخره هم می کرد
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 همون ک عکسش پایینه نصف کلش تو دایره نیست؟🤣بابا عکس بزار ابروشون بره چرا عکس نیمزاری بنظرت اینا آبرو میفهمن چیه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 اره واقعا حق میگی چ فایده سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 چند روز پیش یکی تو پی وی مزاحمم شد خیلی ترسیدم. واقعا اضطراب گرفته بودم تا چند ساعتمسخره هم می کرد خبر مرگش تاپیک میزدی که نی نی یار رسیدگی کنه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
مصدقیان عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3484 خبر مرگش تاپیک میزدی که نی نی یار رسیدگی کنه بلد نبود، یه خانومی گفت آیدی رو فرستادم اون داد به نی نی یار تگش کرد
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 بلد نبود، یه خانومی گفت آیدی رو فرستادم اون داد به نی نی یار تگش کرد با خداروشکر ولی یکی دوتا نیستن هرچیم نی نی یار تعلیق کنه بازم هستن و جدیدم میان چه میشه کرد سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
xfutdkfujdbuzgusig عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3793 بنظرت اینا آبرو میفهمن چیه عررررر دقیقا همین بود ب من یه سره درخواست میدادتوی تامیکی ک زدم و اسکرین اینو گذاشتم بعصیا گفتن ک مروفایلشو خاک تو سر و...تو همون تاپیک با فلسفه دعوام شد آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
xfutdkfujdbuzgusig عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3793 چ فایده همون ب من درخواست داده بودددددد آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عررررر دقیقا همین بود ب من یه سره درخواست میدادتوی تامیکی ک زدم و اسکرین اینو گذاشتم بعصیا گفتن ک مر ... 😂😂همه جا هس پس حالا این یکیش بود عکس خودش بود اونا اسم کاربریشون زن بودآخه این فلسفه میفهمه دختر خوب سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 همون ب من درخواست داده بودددددد چرا تعلیقش نمیکنن صد در صد مزاحم خیلیای دیگم شده سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏