2777
2789
عنوان

خدا لعنتتون کنه مردای هول عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
اونوقت همین مردا میان فاز روشن فکری میگیرن میگن زن زندگی.....ماهم فک میکنیم اونا مارو دوست دارن

واقعا

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرمرگشون نمیفهمن سایت زنونه‌سبخدا دیدم اینجوریه سریع تاپیکمو پاک کردم

من گفتم دلم می خواد شوهرم اینطوری باشه کلی درخواست اومد دلم می خواد بگم ماذا فاذا خب اینهمه شبکه اجتماعی هس برو اونجا

من که برام مهم نیست چون اینارو میبینم یاد گوسفند نر میوفتم با این تفاوت که اونا عقل ندارن ولی این ال ...

بخدا آدم خجالت میکشه وگرنه درخواستشون ب جهنم پاک میکنم میره ترسیدم تو تاپیکم چیزی بگن خودم خجالت بکشم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
خبرمرگشون نمیفهمن سایت زنونه‌سبخدا دیدم اینجوریه سریع تاپیکمو پاک کردم

خر ک شاخ و دم نداره

بعضیاشون خوبن

واقعا واسه قصد بدی نیومدن واسه ختم صلوات و اینجور چیزا اومدن

تو تامیکیا زنونه ام‌نمیرن

بعضیا انقد حرومین با نام کاربری زن درخواست میدن بعد میفهمی مرد بودن خاک تو سرا

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
من که اصلا برا مهم نیست دوهزارنفرم درخواست بدن،تا من قبول نکنم نه هیچ زری میتونن بزنن نه هیچ غلطی می ...

سوالم زنونه بود دلم نمیخواد مردا تو تاپیکم باشن حرفی بزنن و بخونن خودم راحت نیستم وگرنه منم پاک میکنم درخواستارو

به اسکلی هم اومده بود به اسم فلسفهدعوام شد باهاش گفت اومدم ببنیم. زن ها از چه اهرام هایی برای سو است ...

والا همه جا آدم مریض هس تو همه شبکه های اجتماعی و سایت ها خدا لعنتشون کنه 

چی پرسیدی مگه🤣من‌تاحالا واسم پیش نیومده جالبه

درمورد ترشحات زنونه بود 

اینم شانس منه دیگ بمیرمم تاپیک نمیزنم 

من گفتم دلم می خواد شوهرم اینطوری باشه کلی درخواست اومد دلم می خواد بگم ماذا فاذا خب اینهمه شبکه اجت ...

ن دیگ یه جایی پیدا کردن همه زن مگه ب این راحتیا میرن

یه برنامه پریودی داشتم حتی اونجاهم بودن باورت میشه آخه مرد حسابی تو این برنامه ب چه دردت میخوره

درمورد ترشحات زنونه بود اینم شانس منه دیگ بمیرمم تاپیک نمیزنم

وای منم یه سری از این سبک تامیکا زدم

گفتم پسر خالم با پا زده تو‌ پثانه ام ترشح دارم 

بعد یکی اومده بود گفته بود دیگه باید بگیرتت

اگرم نگرفت عب نداره بگو خودم بیام بگیرمت😐

خر ک شاخ و دم ندارهبعضیاشون خوبنواقعا واسه قصد بدی نیومدن واسه ختم صلوات و اینجور چیزا اومدنتو تامیک ...

اره منم اون حرومیاشو گفتم 

اره منم اون حرومیاشو گفتم

اینایی ک گفتم تهش ۳ ایل ۴ تا بقیه پدصگا اومدن یانجا دنبال زن زندگیشون و نیمه گمشده و دوس دختر

مرد ۵۰ سالههههههه چون سوال درباره سینه پرسیده بودم درخوسات پیداد هی رد میکردم تاپیک زدم اسکرین گذاشتم

باز هی درخواست داد کاری نداشتم.خودش لغو کرد دوباره درخواست داد

اسمش سینا بود سینا نمد چی چی 

به اسکلی هم اومده بود به اسم فلسفهدعوام شد باهاش گفت اومدم ببنیم. زن ها از چه اهرام هایی برای سو است ...

چقد متن نوشتاریت عالی بود😐

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

درخواست دادن قبول نکنین 

قبول کردین پیام دادن جواب ندین   

برام عجیبه خیلی سال هست تو این سایتم و هیچ وقت همچین مسئله ای برام کمترین ارزشی نداشته و جواب نمیدادم خیلی راحت

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه