2777
2789

سلام

نکته اینجاست که من در طول چندماهِ اخیر چندین بار از قرص های اورژانسی ضدبارداری استفاده کردم چون که احتمال میدادیم از دستمون در رفته!😖

(کاندوم هم استفاده میکنیم،خیلییی کم به صورت طبیعی طبیعی)

امشب هم جلوگیری طبیعی داشتیم و مطمئنیم که مقدار کمی جلوگیری نشده و ورود کرده.😥

اما میترسم قرص اورژانسی مصرف کنم 

چون که شنیدم درطول سال بیشتر از سه بار نباید مصرف شه چون عوارض خیلی بدی داره!!!!!!🤦🏻‍♀️

از جمله دیرباروری،ناباروری و...

دلم نمیخواد امشب هم این قرص رو مصرف کنم

چون ان‌شاءالله برای دو سه ماه دیگه قصد اقدام به بارداری دارم و اصلا نمیخوام آسیبی متوجهِ هورمون هام و رحمم باشه!

نمیخوام مصرف این قرص اورژانسی روی سلامت،زیبایی و هوش بچم تأثیری بذاره

درحال حاضر هم نمیخوام باردار بشم

تجربه ی شما از مصرف قرص اورژانسی و عوارضش چیه

دیگه به چه روش هایی میشه جلوگیری کرد بعد از انجام رابطه؟

تجربه و نظراتتون رو میخوام که خیلییی استرس دارم😣

این پیج اینستاگرام رو چک کنید لطفا... در مورد بارداری، روش های پیشگیری و... کلی مطلب مفید داره 

vaginismus. irr

اما خواهشا انقدر زود زود اورژانسی نخورید اگر بدونید چه بلایی سربدنتون میاره نمی‌خوردید واقعا، یه روش پیشگیری مطمئن استفاده کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بخور بره دیگه ده دفعه از یه سوراخ نیش میخوری شما؟؟ خب حواست باشه دیگه یه بار بوده دوبار بوده وقتی میدونی عوارض داره حالا هم بخور بره وقتی شرایط الان نداری واسه حاملگی اگه هم چند ماه دیگه اقدام داری همینو بذار جای اون اگه گرفت

این پیج اینستاگرام رو چک کنید لطفا... در مورد بارداری، روش های پیشگیری و... کلی مطلب مفید داره vagin ...

ممنونم از شما 

کاندوم مطمئن ترین روشه

اما دکتر زنان بهم گفتن به دلیل استفاده ی مکرر از کاندوم مقداری دچار عفونت شدم و باید به صورت طبیعی جلوگیری کنم...

اما امان از استرسِ بعدش

هیچی بخور بره دیگه ده دفعه از یه سوراخ نیش میخوری شما؟؟ خب حواست باشه دیگه یه بار بوده دوبار بوده وق ...

کاندوم مطمئن ترین روشه و همیشه استفاده داشتیم

اما همونطور که در کامنت قبل هم توضیح دادم دکتر زنان بهم گفتن به دلیل استفاده ی مکرر از کاندوم مقداری دچار عفونت شدم و باید به صورت طبیعی جلوگیری کنم...

خودت که توضیحاتو دادی کاری نمیشه کرد شما که دوسه ماه دیگه میخوای اقدام کنی خو امشب اتفاق افتاده

وای🥲

الان زخم معده ی شدید دارم و برای بارداری آماده نیستم

نمیدونم اون دسته از افرادی که به صورت طبیعی جلوگیری دارن چطور انقدر ریلکس طبق برنامشون پیش میرن و اتفاق غیرمنتظره ای نمیفته

کاندوم مطمئن ترین روشه و همیشه استفاده داشتیماما همونطور که در کامنت قبل هم توضیح دادم دکتر زنان بهم ...

به ف. ا ل نیک بگیراگه بچه میخوای در اینده ی نزدیک همینو بذار بمونه مثبت شد که خداروشکر نشدم از بیخ گوشت گذشته